Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] 3G problem in moto e

OP aliennastik

17th September 2014, 11:33 AM   |  #21  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Thumbs up
Thanks man! this worked for me great!

Quote:
Originally Posted by GeekSpin

Don't Do that, actually its the software problem here is mine workaround I use

Follow step carefully

Step 1 - Go to dialer and dial *#*#4636#*#*

Step 2 - Select Phone Information

Step 3 - Scroll down, select preferred network type to WCDMA only.

Step 4 - Enable data

Step 5 - Enjoy HSPA+

Step 6 - Press Thanks if helped

4th October 2014, 03:35 PM   |  #22  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
More
Unhappy
Same problem in moto e. No 3g connection
I use Vodafone sim. Whenever I switch preferred network to wcdma only, the Sim's network gets lost.... .
Where I live there is 3g connection available.
So, what's the problem...
What can I do to get 3g connection...
Any idea??
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-10-05-19-57-06.png
Views:	45
Size:	143.2 KB
ID:	2960845  
Last edited by Rudy s; 5th October 2014 at 04:47 PM.
4th October 2014, 06:02 PM   |  #23  
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
114 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
on sim 2 i cant set 3g..its 2g and its not selectable..even if i change sim1 to 2g i cant change sim2 ti 3g..plz help
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes