Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Middle EAST-UAE-IRAQ] Kitkat 4.4.2

OP MetalSaint

21st May 2014, 09:46 AM   |  #1  
MetalSaint's Avatar
OP Junior Member
Flag Al-Basrah
Thanks Meter: 8
 
29 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Hello, Samsung started rolling out Kitkat 4.4.2 via kies for devices in United Arabs Emirates/Iraq.

from PDA:NA1 / PHONE:NA3 / CSC:NA1 (XSG)
to PDA:ND4 / PHONE:ND3 / CSC:ND3 (XSG)


but the OTA updates says: the software update service is not available. Maximum number of rool-out updates has been exceeded. try later or update your device using Samsung kies!
21st May 2014, 08:57 PM   |  #2  
FloatingFatMan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 538
 
2,663 posts
Join Date:Joined: Apr 2005
More
FFS Samsung, what about the rest of Europe, you morons?
22nd May 2014, 10:42 AM   |  #3  
stanzdaman's Avatar
Junior Member
Flag Timaru
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
I'm getting the same message when I try the OTA update?😢

Sent from my GT-N7100 using XDA Premium HD app
22nd May 2014, 01:55 PM   |  #4  
robalm's Avatar
Senior Member
NEE
Thanks Meter: 625
 
670 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by FloatingFatMan

FFS Samsung, what about the rest of Europe, you morons?

However, most of them got the ND4, and if Europe (NEE) get a ND3 update I would not run this as France NE1 is a newer and better build.
So hopefully NEE will come soon with a newer build than ND3 or ND4.
Last edited by robalm; 22nd May 2014 at 02:14 PM.
23rd May 2014, 09:49 AM   |  #5  
stanzdaman's Avatar
Junior Member
Flag Timaru
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
I updated using kies3.

Sent from my GT-N7100 using XDA Premium HD
24th May 2014, 11:30 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 47
 
245 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Hey thank !
6th October 2014, 09:29 AM   |  #7  
Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 7
 
41 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
Does this version of the ROM have Arabic T9 enabled in the dialer?
6th October 2014, 10:02 AM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
hi i update ota to N7100XXUFND3 and now have Not registered on network error any patched modem pls

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes