FORUMS

Galaxy S6 Weekly Shooting Challenge

Over in our forums this weekend, XDA Forum member DevonSloan has started a thread for talented … more

Which Features from Apple Watch Do You Think Android Wear Will Copy?

The Apple Watch and Android Wear are both growing platforms. Now … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (May 15 – 22)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Android 5.1 for the Nvidia Shield Tablet is Out!

Nvidia is quite good at delivering updates in a timely fashion. The producer of famous … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[MoKee OS - JB/KK] [Q/A] - DISCUSSION THREAD

15th August 2014, 05:14 PM |#81  
alex_is_the_1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 178
 
More
Quote:
Originally Posted by AntaresOne

I understood what you mean, that's a problem on ROM sources and not depends on device sources. I've noticed the same problem in this ROM but on Galaxy s4

What's weird is after a reboot the stats seem to work now, I'm liking this ROM a lot! Anyone have a bug where you unplug your charger and a few seconds to a min later it starts mysteriously charging without a power source? Also it takes a few times of plugging my phone in to get it to start charging. Probably just my phone.
 
 
15th August 2014, 08:52 PM |#82  
AntaresOne's Avatar
OP Recognized Developer / Recognized Contributor
Flag Chieti, Italy
Thanks Meter: 13,368
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by alex_is_the_1

What's weird is after a reboot the stats seem to work now, I'm liking this ROM a lot! Anyone have a bug where you unplug your charger and a few seconds to a min later it starts mysteriously charging without a power source? Also it takes a few times of plugging my phone in to get it to start charging. Probably just my phone.

Sounds like your USB port is dirty, try to clean it with alcohol and a toothpick
The Following User Says Thank You to AntaresOne For This Useful Post: [ View ]
17th August 2014, 06:30 PM |#83  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
@AntaresOne Hello, MoKee OS 4.4.4 when the camera fix release to construct a new?Poor English I am Chinese
Last edited by xiaohun; 17th August 2014 at 06:33 PM.
18th August 2014, 12:44 AM |#84  
alex_is_the_1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 178
 
More
Quote:
Originally Posted by AntaresOne

Sounds like your USB port is dirty, try to clean it with alcohol and a toothpick

Seemed to have done the trick. Toothpick minus the alcohol since I didn't have any. Don't know why I didn't think of that. Lol thanks bro
3rd October 2014, 02:48 PM |#85  
gianfrinico's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 16
 
More
@AntaresOne

I can not send private messages
8th October 2014, 11:32 AM |#86  
Senior Member
Thanks Meter: 47
 
More
Is it necessary to use cm theme fixer for mokee?
Am using MK44.4-janice-201408101404-UNOFFICIAL
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy S Advance I9070 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank