Amazon Fire TV Stick vs Chromecast – XDA TV

There is no doubt that Amazon is a huge player in many markets, and they want to be a huge … more

Fight the Heat and Conserve Battery with EaseUS Coolphone

Memory hungry Android applications are often responsible for making our device … more

Battery Charged in 30 Seconds? Maybe in 2016

Phones and tablets are getting more and more power hungry with each passing generation. Their … more

ZArchive Manages Your File Archives

Today smartphones are quite powerful devices that can handle multiple processes at once. In fact, some of … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

com.android.phone error after flash to 4.4.2

OP mehdi.moha

25th January 2014, 09:08 AM   |  #11  
mehdi.moha's Avatar
OP Senior Member
Flag tehran
Thanks Meter: 196
 
1,589 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
heeeeeeeeeeeeeeeelp

i tried a custom rom crash rom v.04

but the error still exist , after reboot

why ?! maybe cause it based on N9005XXUENA6_N9005OXXENA5_XEO and my sim card "2G" has problem with this ?!

is there any way to return back to my original 4.3 N9005XXUDMJ7_N9005OJVDMJ4_KSA ? and wait for my region update ?


is there anyone here to resolve my problem ???
25th January 2014, 10:29 AM   |  #12  
mehdi.moha's Avatar
OP Senior Member
Flag tehran
Thanks Meter: 196
 
1,589 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
oh my god

this problem is happening just for me !!!!

anybody alive here ?
9th February 2014, 01:31 PM   |  #13  
mehdi.moha's Avatar
OP Senior Member
Flag tehran
Thanks Meter: 196
 
1,589 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
i also tried to use NA7 rom , but my problem still persist .

can it be cause of EFS problem ?
9th February 2014, 01:41 PM   |  #14  
jdomadia's Avatar
Senior Member
Dubai
Thanks Meter: 408
 
1,016 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by mehdi.moha

heeeeeeeeeeeeeeeelp

i tried a custom rom crash rom v.04

but the error still exist , after reboot

why ?! maybe cause it based on N9005XXUENA6_N9005OXXENA5_XEO and my sim card "2G" has problem with this ?!

is there any way to return back to my original 4.3 N9005XXUDMJ7_N9005OJVDMJ4_KSA ? and wait for my region update ?


is there anyone here to resolve my problem ???

U can't go back to 4.3 once u flash 4.4, check your IMEI in settings & match with phone box or under battery.
9th February 2014, 02:15 PM   |  #15  
mehdi.moha's Avatar
OP Senior Member
Flag tehran
Thanks Meter: 196
 
1,589 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
do u mean *#06* ?
sorry , i'm not exprienced user with samsung , how can IMEI code helping me ?
9th February 2014, 02:36 PM   |  #16  
jdomadia's Avatar
Senior Member
Dubai
Thanks Meter: 408
 
1,016 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by mehdi.moha

do u mean *#06* ?
sorry , i'm not exprienced user with samsung , how can IMEI code helping me ?

Trying to find out your EFS folder is corrupt,r u able to make calls? receiving msg?
9th February 2014, 05:16 PM   |  #17  
radicalisto's Avatar
Senior Member
Flag York
Thanks Meter: 1,509
 
3,698 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
Try a new sim card, com.android.phone error happened to a few people, new sim card fixed. Or it's possible because you have a 2G sim card, the phone is trying to pull data off it which isn't there
The Following User Says Thank You to radicalisto For This Useful Post: [ View ]
17th February 2014, 08:40 AM   |  #18  
mehdi.moha's Avatar
OP Senior Member
Flag tehran
Thanks Meter: 196
 
1,589 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by jdomadia

Trying to find out your EFS folder is corrupt,r u able to make calls? receiving msg?

yes

i can make call and sms !!
17th February 2014, 08:43 AM   |  #19  
mehdi.moha's Avatar
OP Senior Member
Flag tehran
Thanks Meter: 196
 
1,589 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by jdomadia

Trying to find out your EFS folder is corrupt,r u able to make calls? receiving msg?

Quote:
Originally Posted by radicalisto

Try a new sim card, com.android.phone error happened to a few people, new sim card fixed. Or it's possible because you have a 2G sim card, the phone is trying to pull data off it which isn't there

thank u
yeah , i think that is cause of my sim card , that is not match with poland baseband .
MB3 is out , but i should its better to waiting for my region baseband . middle east
12th October 2014, 02:47 AM   |  #20  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
i had my problem solved
I i just got a acer liquid z200 and it came with that problem " Unfortunately the process com.android.phone has stopped " so i solved it this way: when a make a reset hte phone asks about the language imput and the country i am in... so i am portuguese but i like to keep the phone in english do for the first couple ou time i went with english and englan for location, then i always got that problem... until i read somewhere it could be a SIM problem and the country. so i tried english for language bur portugal for country and it has solved the problem so far.
Hope i am any help for you guys.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes