Google Play Store Payments Available in China

Google has taken a big step to make its services accessible globally. Since the introduction of … more

How to Set a Video as Your Boot Animation

If you wish to make your phone truly unique, you may want to consider adding a nice boot animation. … more

TWRP for Nexus 6 and 9 Available, Unofficial CM12 Alpha for HTC Explorer! – XDA TV

Team Win Recovery Project for the Nexus 6 and Nexus … more

Jolla Tablet Announced: The Second Sailfish OS Device

A little over a year ago, Jolla released its first smartphone with the brand new Jolla … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] usb drivers on pink screen

OP sakis_the_fraud

17th October 2012, 05:19 AM   |  #1  
sakis_the_fraud's Avatar
OP Senior Member
Flag Thesalllllllllllllllllllloniki
Thanks Meter: 11
 
106 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Hello!

I am trying to get my cust.img from my u8800 with official 2.3.5 + forumber.kernel.

The problem is that my PC doesn't detect the phone when on pink screen.

I suspect that is a driver issue, my PC uses Windows 7 x64, so am looking for the correct drivers.


thanks in advance for your help!
23rd October 2012, 01:24 PM   |  #2  
sakis_the_fraud's Avatar
OP Senior Member
Flag Thesalllllllllllllllllllloniki
Thanks Meter: 11
 
106 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Nobody????
23rd October 2012, 05:02 PM   |  #3  
Mahdial's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
163 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Quote:
Originally Posted by sakis_the_fraud

Hello!

I am trying to get my cust.img from my u8800 with official 2.3.5 + forumber.kernel.

The problem is that my PC doesn't detect the phone when on pink screen.

I suspect that is a driver issue, my PC uses Windows 7 x64, so am looking for the correct drivers.


thanks in advance for your help!

If you want to get back the pink screen; there is a patch somewhere here maybe in the general section about how getting back the pink screen on the official GB. Maybe it's useful.

★HUAWEI IDEOS X5 U8800H★
Last edited by Mahdial; 23rd October 2012 at 09:35 PM.
The Following User Says Thank You to Mahdial For This Useful Post: [ View ]
24th October 2012, 03:47 PM   |  #4  
sakis_the_fraud's Avatar
OP Senior Member
Flag Thesalllllllllllllllllllloniki
Thanks Meter: 11
 
106 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Quote:
Originally Posted by Mahdial

If you want to get back the pink screen; there is a patch somewhere here maybe in the general section about how getting back the pink screen on the official GB. Maybe it's useful.

first of all thank you for your reply.

I can boot to pink screen, the problem is that my pc doesn't have the correct drivers in order to load the system memory.
24th October 2012, 04:48 PM   |  #5  
hung.ngomanh's Avatar
Senior Member
Flag Đ Nẵng
Thanks Meter: 101
 
432 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Battery Full
Quote:
Originally Posted by sakis_the_fraud

Hello!

I am trying to get my cust.img from my u8800 with official 2.3.5 + forumber.kernel.

The problem is that my PC doesn't detect the phone when on pink screen.

I suspect that is a driver issue, my PC uses Windows 7 x64, so am looking for the correct drivers.


thanks in advance for your help!

Try this ! May help.
Attached Files
File Type: zip android-usb-driver.zip - [Click for QR Code] (6.10 MB, 1830 views)
File Type: zip adbdrivers.zip - [Click for QR Code] (1.45 MB, 1148 views)
11th November 2012, 11:16 PM   |  #6  
sakis_the_fraud's Avatar
OP Senior Member
Flag Thesalllllllllllllllllllloniki
Thanks Meter: 11
 
106 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
neither of them worked... :/
12th November 2012, 06:43 PM   |  #7  
Senior Member
Flag Istanbul
Thanks Meter: 1,239
 
882 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Did you try this?: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1457490
The Following 2 Users Say Thank You to forumber2 For This Useful Post: [ View ]
15th November 2012, 03:44 PM   |  #8  
sakis_the_fraud's Avatar
OP Senior Member
Flag Thesalllllllllllllllllllloniki
Thanks Meter: 11
 
106 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Quote:
Originally Posted by forumber2

Did you try this?: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1457490

thank you!!!

it worked like a charm!
5th October 2014, 06:58 PM   |  #9  
yub's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
i have same problem, how did you fix it?
can you please explain more?
12th October 2014, 01:17 PM   |  #10  
sakis_the_fraud's Avatar
OP Senior Member
Flag Thesalllllllllllllllllllloniki
Thanks Meter: 11
 
106 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Quote:
Originally Posted by yub

i have same problem, how did you fix it?
can you please explain more?

it's been 2 years since i fixed this, but i assume i just followed the guide on the above link.

if i had done something more or less i would have posted it here to help other users.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes