Post Reply

[Q] Zte blade l2

OP randysp0106

30th May 2014, 07:27 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Greetings just bought a zte blade l2 and let me know if there is root for this team would serve me much help and especially informatione
16th June 2014, 10:26 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Wink
Quote:
Originally Posted by randysp0106

Greetings just bought a zte blade l2 and let me know if there is root for this team would serve me much help and especially informatione


Please visit laneros.com/temas/foro-oficial-zte-blade-l2.212331 this page is in Spanish, pelase use Google Translator
24th July 2014, 08:08 PM   |  #3  
Skolotaie's Avatar
Senior Member
Flag Dillenburg
Thanks Meter: 38
 
150 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by randysp0106

Greetings just bought a zte blade l2 and let me know if there is root for this team would serve me much help and especially informatione

Hi there i just Bought one too and Rooted it with Framaroot,worked like a Charm ;D
31st July 2014, 05:03 PM   |  #4  
Junior Member
Flag Lisboa
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Quote:
Originally Posted by Skolotaie

Hi there i just Bought one too and Rooted it with Framaroot,worked like a Charm ;D

heey!! I tried with framaroot 1.9.3... and gives me an error#9 or something like that =/ anyone can help?
14th October 2014, 01:21 PM   |  #5  
zenity's Avatar
Senior Member
Flag Scotland
Thanks Meter: 9
 
962 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
Donate to Me
More
Just got one of these and framaroot 1.9.3 worked fine, using the 3rd option to root, Barahir exploit iirc.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Blade General by ThreadRank