Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[TOOL][WIN][v1.5]Take Screenshots in Recovery & Aroma - All devices

OP makers_mark

10th February 2014, 08:02 PM   |  #21  
Senior Member
Thanks Meter: 59
 
129 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by m0han

maybe you're right. now, is there a recovery for canvas hd that has adb enabled? thanks for any info.

Try TWRPv2.5.0 or CWMR or CTR For Your CanvasHD... Their Size Iz Small, So The Chances Are High For ABD In These Recoveries... But I Personally Tested Your TWRPv2.6.3... ADB Is Not Included In It...
The Following User Says Thank You to EnerJon For This Useful Post: [ View ]
10th February 2014, 09:06 PM   |  #22  
digyvijaykumar123's Avatar
Senior Member
Flag Koderma
Thanks Meter: 1,313
 
319 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by m0han

+1. did not work. device: Micromax A116 Canvas HD. recovery: TWRP v2.6.3.0.

Quote:
Originally Posted by makers_mark

Your recovery has to have ADB enabled! I wish I could tell you I know how to enable adb on all recoveries, but I can't.

Quote:
Originally Posted by makers_mark

I don't know. Your best bet is to ask in the forum thread you downloaded your recovery from.

Sent from my Nexus 7 using XDA Premium HD app

I am using same series device CANVAS 2+ and it worked on CWM recovery.
Thanks @makers_mark
Last edited by digyvijaykumar123; 10th February 2014 at 09:09 PM.
The Following 2 Users Say Thank You to digyvijaykumar123 For This Useful Post: [ View ]
12th February 2014, 02:34 AM   |  #23  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
24 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Thumbs up work fine for me
That's great job.
thanks for your sharing, work fine on my device, MTK 6589 platform
26th February 2014, 11:58 AM   |  #24  
m0han's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 575
 
1,396 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
got this working!
Quote:
Originally Posted by makers_mark

....Your Recovery MUST have ADB enabled or no matter what you do you'll NEVER pull a Screenshot....
If you have ADB good and ready to go, I would reccommend going ahead and setting up your configuration now......

Quote:
Originally Posted by EnerJon

Try TWRPv2.5.0...

i'm now on twrp v2.5.0.0. i set up my configuration and am now able to grab screenshots of the recovery screens. thanks a lot, guys.
The Following User Says Thank You to m0han For This Useful Post: [ View ]
3rd July 2014, 03:34 PM   |  #25  
Ticklefish's Avatar
Recognized Themer
Flag UK
Thanks Meter: 3,986
 
4,278 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
This works brilliantly on my Xperia Z. Thanks so much!
The Following User Says Thank You to Ticklefish For This Useful Post: [ View ]
14th October 2014, 06:37 PM   |  #26  
manuhackzzz's Avatar
Member
Flag Jaipur
Thanks Meter: 21
 
72 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by m0han

+1. did not work. device: Micromax A116 Canvas HD. recovery: TWRP v2.6.3.0.

chose proper height and width of your device ,
i had the same issue having Redmi 1s
follow that link
14th October 2014, 07:10 PM   |  #27  
m0han's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 575
 
1,396 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by manuhackzzz

....follow that link

check this post - just a couple before yours.
btw, that link of yours does not work - due to incorrect formatting. this does.

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
fb0, fb2png, ffmpeg, framebuffer, stride
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes