Gmail 5.0: Material Design and Multiple Account Support

Google started to materialize many of its applications right after announcing the … more

Some of Our Favorite Features in Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop is the latest major revision to Google’s mobile operating … more

Sony SmartEyeglass SDK Developer Preview Released

A little over a month ago in Tokyo, Japan, Sony unveiled its new SmartEyeglasstechnology. … more

XDA and Leaseweb: Server Trial/Moto 360 Contest (Winners!)

About a month ago, we held a contest along with XDA’s host, Leaseweb, to … more
Post Reply

Z2 aux output and car charger problems

OP shazad123

21st April 2014, 04:18 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Hi guys,

Has anyone else been able to output music via an aux cable?

I've tried 2 different cables which work with other phones and had no luck!

Also, an in car charger(cigarette lighter > mini usb) doesnt work either - again, works for other phones?!

Any help would be appreciated!


Shaz
14th October 2014, 04:31 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
More
Quote:
Originally Posted by shazad123

Hi guys,

Has anyone else been able to output music via an aux cable?

I've tried 2 different cables which work with other phones and had no luck!

Also, an in car charger(cigarette lighter > mini usb) doesnt work either - again, works for other phones?!

Any help would be appreciated!


Shaz

Same problem here. Bought 2 aux cable no sound when I use my Z2 but other phone works. My thoughts is about the Z2 Waterproof thingy just a guess. So if anyone found a fix on this let us know.

Thanks!
15th October 2014, 04:37 PM   |  #3  
Li-polymers's Avatar
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 42
 
203 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
I have no issue with AUX. maybe something has to do with the car?

Sent from my Xperia Z2
16th October 2014, 02:51 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
More
Quote:
Originally Posted by Li-polymers

I have no issue with AUX. maybe something has to do with the car?

Sent from my Xperia Z2

Im actually plugging it to my amp gives me no sound at all tried other phone its working fine. May you give us what brand of aux cable you using and where did you purchase it?

Thanks
16th October 2014, 03:51 AM   |  #5  
Li-polymers's Avatar
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 42
 
203 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
I used belkin, from a retail, jb hi fi.

Sent from my Xperia Z2
The Following User Says Thank You to Li-polymers For This Useful Post: [ View ]
16th October 2014, 04:00 AM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
More
Quote:
Originally Posted by Li-polymers

I used belkin, from a retail, jb hi fi.

Sent from my Xperia Z2

I'll give this one a try. I'll update you guys soon and Thanks!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia Z2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank