Post Reply

[Manila Mod][19-Jun-2010] Co0kie's Home Tab v1.8.5

OP Co0kieMonster

12th February 2010, 03:17 PM   |  #861  
Junior Member
Flag Purmerend
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
More
Awesome app! but... Manilla keeps crashing
Happens when sliding in homescreen and when expanded to all shortcuts.

My software info:
OS: 5.2.2.1869 (21869.5.0.82)
Manilla: 2.5.19211619.0
ROM: 1.66.404.1 (76641) NLD
Radio: 2.06.51.07

Any ideas?
12th February 2010, 03:27 PM   |  #862  
caliban2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 521
 
2,130 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
Quote:
Originally Posted by Co0kieMonster

The swiping bugs i've found and fixed. Side swiping only affected the 4x4, and up swipe only affecte 5x5.

But I still can't find the start up restart bug.

I've looked at the files but no luck. The 2 extra files are graphics for the black and white indicator blocks.

I'm running debug tools but it's needle in a hay stack.

i've once looked into the abyss called "lua" and ran away crying, but it looks you really like it... i'm certain you'll find the one line/parameter comparing working/non-working versions. don't give up, this mod is too good!

by the by, have you seen this? looks like htc is thinking in the same direction, although it's way behind what you did.
12th February 2010, 03:28 PM   |  #863  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
116 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
Quote:
Originally Posted by Co0kieMonster

BG4All tabs time:

If you have any version of manila except 2.5.19222911, this cab will work for you: BG4all

If you have 2.5.19222911, install this cab: BG4all_2.5.19222911

Also, any developers reading this, please take a look at this thread: http://forum.xda-developers.com/show...73#post5498973

Do M2.5.20113030 use bg4alltabs?
12th February 2010, 03:28 PM   |  #864  
neil_swann80's Avatar
Senior Member
Flag Bristol, UK
Thanks Meter: 11
 
368 posts
Join Date:Joined: May 2005
More
Not sure if this is tha same bug that others are reporting...

Swiping left and right within quicklinks works fine until I use the Sense slider. Once i have used the slider, sliding left or right between quicklinks pages changes to settings or contacts etc along the slider i.e. moves from home tab.
12th February 2010, 03:30 PM   |  #865  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
116 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
I found the M2.5.20113030 can`t made bg4alltabs.
12th February 2010, 03:31 PM   |  #866  
gianton's Avatar
Recognized Contributor
Flag Thessaloniki
Thanks Meter: 4,660
 
7,766 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Donate to Me
More
v1.5 is just awesome! great work, much appreciated my friend!!!
12th February 2010, 03:52 PM   |  #867  
Member
Thanks Meter: 0
 
31 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
As many have already asked, is the 1.5.2 version available for download? I couldn't find it on the first post.

Sorry if this is a stupid repeat
12th February 2010, 03:55 PM   |  #868  
mskip's Avatar
Retired Senior Moderator
Flag Norfolk
Thanks Meter: 13,734
 
11,162 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mac_es

Ok,

you don't have the issue because BG4All... which version, the one in first post?

In the first post there is a link which has 2 versions of bg4all. Teh one that worked with my manila v2011 was the 2nd one. The first one screwed up the date images. If you have an older version of manila (1921 or 1922) then try the top version first. Hope it works for you.
12th February 2010, 03:57 PM   |  #869  
Kreuzfelder's Avatar
Senior Member
Flag Dortmund - Germany
Thanks Meter: 19
 
232 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
Hi Co0kieMonster,

your Mod is the best i ever seen BIG RESPECT...but... it's a pity, my Topaz crashes some Times
I'm using Build 23529 GER, OEM 2.53, Manila 2.5.2011.3030.0.

It works when the Rom is new flashed, but any change on my Topaz brings the crashes.

I hope your next Version works a little bit more stable...it is THE BEST Mod for Manila
12th February 2010, 04:05 PM   |  #870  
Senior Member
Flag Krakow
Thanks Meter: 4
 
126 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Great mod One suggestion though. I'd love to see option to display 10 icons on main screen [2 rows from 5x5 layout, no calendar or call history buttons]. They should fit just right, and it would save me a dozen of up/down swipes to run application [5 shortcuts just isn't enough].

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes