Firefox OS Architecture and Collaboration Opportunities w/ Asa Dotzler – XDA:DevCon 2014

We were privileged to host many presentations … more

Unofficial Android 4.4 Lands on Three Mediatek Devices

For the last few years, devices with MTK systems-on-chip haven’t received much … more

MultiImagePicker Library for Multiple Image Selection

App developmentcan be done in more than a handful of ways. You can write every single … more

Shoot Troubles, Not Users w/ Alex Boag-Munroe – XDA:DevCon 2014

In presenting the various sessions from XDA:DevCon 2014, weve mainly … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Problem Wi-Fi CM11

OP Jawaad_S

31st May 2014, 04:13 PM   |  #1  
Jawaad_S's Avatar
OP Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 21
 
69 posts
Join Date:Joined: May 2014
Donate to Me
More
Somebody know how to fix wifi in CM11?
Im trying to fix with SQLite Editor and delete data/misc/wifi but its not working at all ..
If wifi can be fixed in framework-res.apk, please tell me what should i do with framework-res.apk
I really need CM11
2nd October 2014, 02:10 PM   |  #2  
Jawaad_S's Avatar
OP Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 21
 
69 posts
Join Date:Joined: May 2014
Donate to Me
More
EDIT: Fixed Already:
2nd October 2014, 02:41 PM   |  #3  
MadHakker's Avatar
Junior Member
Flag Manila
Thanks Meter: 1
 
22 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
More
laudanum didedin
so, how'd ya fix it pal? i have the same problem (i think) with my girl's sola, after loading cm11 the dhcp seems to not work properly and i have to manually declare a static ip. i have also tried editing the wpa_supplicant.conf and added the network details but somehow it doesn't stick. so, if you could be so kind to share. thanks!
2nd October 2014, 02:50 PM   |  #4  
Jawaad_S's Avatar
OP Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 21
 
69 posts
Join Date:Joined: May 2014
Donate to Me
More
Just replace system/etc/firmware and system/lib/modules from stock ROM ,,
Last edited by Jawaad_S; 3rd October 2014 at 05:32 PM.
The Following User Says Thank You to Jawaad_S For This Useful Post: [ View ]
14th October 2014, 06:15 PM   |  #5  
MadHakker's Avatar
Junior Member
Flag Manila
Thanks Meter: 1
 
22 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
More
o gee thanks pal, i will try that when my girl comes back tomorrow. btw, can you also upload the firmware and lib you used from yers coz i'd have to download the stock rom and it'd help a bunch if i had just the things needed. save download time with bandwidth concerns. hehe thanks!
17th October 2014, 09:23 AM   |  #6  
Jawaad_S's Avatar
OP Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 21
 
69 posts
Join Date:Joined: May 2014
Donate to Me
More
Which phone you have used?
17th October 2014, 11:04 AM   |  #7  
MadHakker's Avatar
Junior Member
Flag Manila
Thanks Meter: 1
 
22 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
More
no worries pal, i'm good. it's a sola just to indulge you and not to be rude. thanks again for the tip.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes