Sony Updates AOSP Sources to Android 5.0.1

Just a few days ago, Sony did an utterly fantastic job by pushing out numerous device trees for … more

Stop Your Screen From Turning Off with KeepItOn

We all know the feeling of reading a news article orrather longdocument, when our screen … more

The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Major Update for the Sony Smartwatch 2 Brings DND and More

With the wearables landscape now dominated by Android Wear and Pebble, its … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Restore Menu Button functionality (S4 style)

OP cyanprinter

29th April 2014, 05:59 PM   |  #11  
92drls's Avatar
Senior Member
Behind you
Thanks Meter: 107
 
619 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
Quote:
Originally Posted by losplatanos

gravity box has work fine for me since day one with alliance rom

Yes but it been known to break S-Health, among other things..
30th April 2014, 04:06 AM   |  #12  
moose1313's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 230
 
558 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by sling

Here you go.

Always safe to make backup before flashing anything

Mod - https://www.dropbox.com/s/w8xe7vm0l8...20style%29.zip

Stock - https://www.dropbox.com/s/6vna358rsw...28Stock%29.zip

---------- Post added 29th April 2014 at 12:27 AM ---------- Previous post was 28th April 2014 at 11:28 PM ----------

hmm interesting , by the looks APP_SWITCH needs to be placed around here

# samsung dummy key (common)
key 249 DUMMY_HOME1
key 250 DUMMY_HOME2
key 251 DUMMY_MENU
key 252 DUMMY_HOME
key 253 DUMMY_BACK

With MENU edit added hold key and it brings up Home screen edit , Push menu key again while thats open and App switch displays.
Im thinking line 252 needs edit I will play tomorrow

I have edited this line and actually disabled all keys, even power. Currently in using lmt app for recent apps and reverted the menu button back to menu. Currently long pressing menu button for me brings up search. I've tried changing line 217? I think that is search and that didn't work either. I've done some reading and this might require more than editing, possibly some decompiling
30th April 2014, 04:49 AM   |  #13  
jrdejavux's Avatar
Senior Member
Flag San Diego
Thanks Meter: 25
 
505 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
How about making the back key the recent apps? the way it used to be
30th April 2014, 05:06 AM   |  #14  
moose1313's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 230
 
558 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Never had a phone like that, for a long time now it's been menu is menu and long press is recent apps. Back is back and long press back is search. At least on phones I've add within last 2 years. I can play with it if any is interested having back button as recent apps.
Edit: to have back button be recent apps edit line 158 to APP_SWITCH.
Last edited by moose1313; 30th April 2014 at 05:14 AM.
The Following User Says Thank You to moose1313 For This Useful Post: [ View ]
30th April 2014, 06:20 AM   |  #15  
jrdejavux's Avatar
Senior Member
Flag San Diego
Thanks Meter: 25
 
505 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
you are right how about setting recent apps to menu and long press
30th April 2014, 06:54 AM   |  #16  
Member
Thanks Meter: 17
 
61 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Unfortunately those zips didn't work for me. I'm on stock deodexed rooted etc rom flashed with twrp
30th April 2014, 07:08 AM   |  #17  
Senior Member
Flag Somewhere in NYC
Thanks Meter: 417
 
2,732 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Doesn't work. Good thing I made a backup and set permissions back.

Sent from my toaster
30th April 2014, 03:03 PM   |  #18  
moose1313's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 230
 
558 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by jrdejavux

you are right how about setting recent apps to menu and long press

Are you asking for recent apps to be the menu button long press ? That's what I was saying earlier, it's going to require a decompile not just a simple text edit. I think all long press actions are. I figure for now just use lmt or edit to enable on screen navigation bar.
20th October 2014, 09:58 PM   |  #19  
borgese's Avatar
Member
Shaolin
Thanks Meter: 5
 
33 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
Anyone know if bringing up Google search would be obtainable through one of these quick text edits? I'd prefer my long press left soft key to bring up Google search, rather than S Finder. Please and thank you for help.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes