Post Reply

[Q] How to root Micromax Canvas Elanza 2

OP panchalgl

13th July 2014, 06:39 AM   |  #31  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Thumbs up Root elanza 2
Quote:
Originally Posted by panchalgl

Guide me to root Micromax Canvas Elanza 2

Hi guys,
This is my First post So sorry if i make any mistake of my Language.........
Be ready to Root ur elanza 2 I have done it after trying many methods Its really work

(1) install"Universal ADB drivers" to ur PC (Tested on Windows 7 only)
(2) Restart ur pc
(3) Install "Root Genius 1.9.6 (if u don't find this version install any version and then update this).
(4) Connect ur Elanza 2 with enabling usb debugging.(Also connect ur device as MTP device)
(5) Now open root genius.It will detect ur phone
(6) Click on Root Button
ENJOY

Note: (1) After rooting this king user icon shows in ur phone I have tried many times for Superuser but there is no binary update for SU.
So no need to install SU. king user provide u root access.
(2) If Root genius not detect ur phone Connect ur phone as "USB STORGE"

Don't forget To hit "THANKS"
Last edited by mukesh22584; 13th July 2014 at 06:48 AM.
24th August 2014, 05:38 PM   |  #32  
Junior Member
Flag Jaipur
Thanks Meter: 23
 
26 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Donate to Me
More
Talking Finally a Recovery for this device
Here's the link to TWRP Recovery for this Micromax A121 device -

Rooting and Installing TWRP Recovery.

http://thebroodle.com/micromax/root-...micromax-a121/
The Following User Says Thank You to maitpatni For This Useful Post: [ View ]
25th August 2014, 01:59 PM   |  #33  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
23 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by maitpatni

Here's the link to TWRP Recovery for this Micromax A121 device -

Rooting and Installing TWRP Recovery.

http://thebroodle.com/micromax/root-...micromax-a121/

Do we have any custom ROM for our device?


Sent from my Micromax A121 using XDA Free mobile app
25th August 2014, 04:11 PM   |  #34  
Junior Member
Flag Jaipur
Thanks Meter: 23
 
26 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by panchalgl

Do we have any custom ROM for our device?


Sent from my Micromax A121 using XDA Free mobile app

Not till now...
21st October 2014, 09:34 AM   |  #35  
Member
Flag mumbai
Thanks Meter: 3
 
52 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
More
how to change the default storage in this phone to memory card all the data is being stored in the phone memory........
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Android Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank