Post Reply

[GUIDE]How-to enable 3 dot menu button in S5 ported apps without xposed modules

OP NimeniAltu

10th August 2014, 07:31 PM   |  #241  
moshikko's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 103
 
259 posts
Join Date:Joined: May 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Geoxx

If you try the one I mod and uploaded here you'll possibly get bootloop 'cause most ROMs are deodexed so I don't think it works on odex ROMs

Thank you for your reply , I guess I'll have to wait for a deodexed ROM for my device
10th August 2014, 09:37 PM   |  #242  
moshikko's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 103
 
259 posts
Join Date:Joined: May 2009
Donate to Me
More
Thumbs up Update
after a long research i figured out few things :
1. framework-res.apk is deodexed even in stock odexed roms
2. my compiling tool was faulty probably
3. managed to create a file working for my i9506 using the latest stable apk multi-tool

so thank you for the guide , i now have an S5 like 3Dot menu
4. never give up
1st October 2014, 01:22 PM   |  #243  
LyuboA's Avatar
Senior Member
Flag Sofia
Thanks Meter: 68
 
299 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Hi guys i have used this method before and it was working every time but now i tried on latest Imperium v12 rom with installed Imperium ROM UPSM NG8 S5 Ultra Pack v2.4 but its not working now no 3dot menu can anyone help me figure this out or if anyone has same rom installed and got it working ??

Send from GT-I9505 using Tapatalk 4
14th October 2014, 05:41 PM   |  #244  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
27 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
More
Quote:
Originally Posted by oracle01642

Glad you got it working mate.

---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------



Hi Nimeni mate, is that the S5 tw launcher in one of your screenshots? I ask, because I have used Arsaw's tw launcher, but I didnt like the icons because they were too big. You look like you have the S5 tw launcher, but with normal sized icons?

can work for note 2 4.4.2 custom rom coz i need this 3 dot button for my note....pls help me
14th October 2014, 06:46 PM   |  #245  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
27 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
More
dot 3 menu
Quote:
Originally Posted by Tomakas

NimeniAltu
can u make framework-res from pheonix v9 rom with 3dot lines? i tried other file witch u was made, but not working.

can u make framework-res from DN3 v5.5...pls help me...
14th October 2014, 11:15 PM   |  #246  
oracle01642's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 138
 
873 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by MrCarlz

can work for note 2 4.4.2 custom rom coz i need this 3 dot button for my note....pls help me

I don't know mate. You need to follow the tutorial and find out for yourself. Sorry.
15th October 2014, 10:42 AM   |  #247  
maglise's Avatar
Member
Flag Paris
Thanks Meter: 24
 
52 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Question Problem to Recompile 4.4.4 framework-res.apk
Hello,

@NimeniAltu

Thank you for your tuto, very clear and simple, I used it a lot. But ... I tried to enable the 3 dot menu in the M919NUVUFNI3 4.4.4. ported version by Eudemony (V6.1),I can decomplile the framework-res.apk without problem, but can't recompile it.

I even tried to do it without any modification with no success. I use the last version of APKTOOL, I tried the 4.4.2 framework-res.apk to be sure it's working very well.

Has it anything to do with the fact it's a 4.4.4 framework-res.apk ?

Maybe you have an idea

Thank you

Maglise
15th October 2014, 06:36 PM   |  #248  
Geoxx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 114
 
366 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by MrCarlz

can work for note 2 4.4.2 custom rom coz i need this 3 dot button for my note....pls help me

If you mod then you also need the menu as S5 so I'm not sure
19th October 2014, 04:47 AM   |  #249  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
11 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
it's great,but how to use apktool, that's the problem.
Yesterday, 01:03 AM   |  #250  
nyfl2004's Avatar
Senior Member
Flag Deerfield Beach, Fl
Thanks Meter: 655
 
587 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Thanks very much for this. Working fine on Sprint Galaxy S4..

Edit: I have a question. How do you access Settings from Homescreen?
Last edited by nyfl2004; Yesterday at 01:36 AM.

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
s5 3 dot touchwizz
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy S 4 Themes and Apps by ThreadRank