Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Android 5.1 Possibly Coming February 2015

Google released Android 5.0 just over a month ago, and since then Lollipop has been trying to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Touchpad Toolbox Mount Media Volume FAILED

OP swackerl

7th September 2014, 08:34 AM   |  #31  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
Attached Klog.txt
Hi ,

i followed all the steps u mentioned on above..as per Klog.txt

only one error i noticed

Error: Driver 'msm_otg' is already registered, aborting


please help me how to overcome this issue.

Regards,
kumar
7th September 2014, 03:50 PM   |  #32  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
Attached Klog.txt
Hi Jcsullins,

i am herewith attaching klog.txt.please help me to recover .



Quote:
Originally Posted by kumarjcet

Hi ,

i followed all the steps u mentioned on above..as per Klog.txt

only one error i noticed

Error: Driver 'msm_otg' is already registered, aborting


please help me how to overcome this issue.

Regards,
kumar

Attached Files
File Type: txt klog.txt - [Click for QR Code] (154.9 KB, 8 views)
3rd October 2014, 12:29 AM   |  #33  
Member
Flag San Carlos, CA
Thanks Meter: 8
 
51 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Quote:
Originally Posted by jcsullins

Yes, it should disconnect when TPToolbox starts ... then reconnect as a different type USB endpoint.

And do another disconnect/reconnect when it's supposed to give the "Mount Media".

Hopefully, the TPToolbox kernel log will provide some useful information. Here's how to get that.

1) Load TPToolbox as before and select "Mount Media"
2) Wait a minute, then select "Umount Media"
3) Select "Reboot" and start holding the VolumeUP button and hold it until you see the big USB symbol (i.e. webOS recovery)
NOTE: It's important that you go straight to the USB symbol in this way (i.e. not select webOS recovery from moboot)
If it doesn't go straight to webOS recovery (i.e. you get moboot menu or it boots to something else), you will go back to step 1.
4) Download http://goo.im/devs/jcsullins/cmtouch...ox/palmenv.bat
NOTE: Don't include the quotes ("") surrounding the commands to be run below.
5) Open a "Command Prompt" and then run "cd Downloads" (I.e. I'm assuming you saved palmenv.bat to Downloads above)
6) Run "palmenv"
7) Now run "novacom -t open tty:// > klog.txt"
8) At this point, it should appear that that command is still running (no new command prompt appears)
9) Now type "klog last" (w/o the quotes, enter afterwards)
10) Then wait 30 seconds and the type "poweroff" (w/o the quotes, enter afterwards)

Here's what it looked like in my command-prompt window:

Code:
Microsoft Windows [Version 6.1.7600]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation.  All rights reserved.

C:\Users\jc>cd Downloads

C:\Users\jc\Downloads>palmenv
Setting Novacom path ...

C:\Users\jc\Downloads>novacom -t open tty:// > klog.txt
klog last
poweroff

Sat Jun 07 17:21:35 2014
 novacomd socket was closed prematurely
novacom: unexpected EOF from server

C:\Users\jc\Downloads>
You should now have a file called klog.txt in your Downloads dir (or where you ran the above commands).

Upload that file somewhere and provide link here.

Thanks, I appreciate your assistance. Here is the link to the file: https://dl.dropboxusercontent.com/u/88325307/klog.txt
20th October 2014, 01:17 AM   |  #34  
Senior Member
Thanks Meter: 53
 
161 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
In my case, neither Ubuntu 12.4 nor Windows XP would mount the touchpad regardless of what I tried. After hours of frustrstion, on a whim I threw in
a live CD of Puppy Linux (lucid) and it worked perfectly. Not sure why, but Ubuntu and Windows still wont mount it so I am using Puppy for all my Touchpad tinkering now.
20th October 2014, 04:59 PM   |  #35  
Member
Flag Veneta, OR
Thanks Meter: 16
 
85 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
I have used Ubuntu 12.04 and now Ubuntu 14.04 without any problems mounting or otherwise.
24th October 2014, 01:27 PM   |  #36  
Member
Flag Karachi
Thanks Meter: 6
 
79 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by jcsullins

For those still having issues, please try the version of Touchpad Toolbox (v41) I just released in this post:
http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=293

Note that you will need to use one of the new Recoveries linked from that post.

If you still have problems with that version of TPToolbox, let me know in this thread.

The new version (41) resolved the no ROM file issue for me... There was nothing wrong with my USB cable ... I tried 3 - 4 different cables reading the posts on the forum but the version 40 had some other issue causing the ROM file not to be detected.
Last edited by shabeepk; 24th October 2014 at 01:29 PM. Reason: Added cable comment
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes