Post Reply

[AROMA][ HOW-TO ][4.4+] [ Enable ART Or Dalvik From Recovery ]

OP husen4u

12th September 2014, 08:41 PM   |  #71  
christboanerges's Avatar
Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 6
 
46 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
not working on e975 KK stock
after reboot still dalvik
12th September 2014, 08:53 PM   |  #72  
Patrics83's Avatar
Recognized Developer
Flag Gothenburg
Thanks Meter: 8,082
 
5,563 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by r4Rok

Why even after flashing and deleting dalvik-cache, the runtime still sticks to Dalvik ?

Quote:
Originally Posted by christboanerges

not working on e975 KK stock
after reboot still dalvik

Xposed installed?

Sent from my HTC One (m8)
12th September 2014, 09:19 PM   |  #73  
christboanerges's Avatar
Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 6
 
46 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by Patrics83

Xposed installed?

Sent from my HTC One (m8)

i uninstal xposed and module before enter recovery
maybe toworow i can test with clean rom
17th September 2014, 05:23 PM   |  #74  
elxufas's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
101 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
Is good
22nd October 2014, 01:06 PM   |  #75  
^^Robi's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
15 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Works on Xperia M2
Thanks for that it works great on Xperia m2 stock rom kikat...
23rd October 2014, 10:06 AM   |  #76  
sugarkane87's Avatar
Senior Member
Flag Bandung
Thanks Meter: 60
 
136 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Awesome! it's work LG L7II CM11
23rd October 2014, 12:14 PM   |  #77  
^^Robi's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
15 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Not working anymore :/
Quote:
Originally Posted by ^^Robi

Thanks for that it works great on Xperia m2 stock rom kikat...

Today I had to reinstall ROM because softkeyz mod broke something up and the phone did not boot up correctly... So I flashed and wiped all again ( flashed the same stock rom same as before) it worked normal until I tried to get ART back... Now phone won't boot up with ART ... It just stuck at boot animation forever... I leave it 1h and even more but nothing. I tried to wipe and flash all s*** again but it just don't work anymore... Please help I want ART back
The Following User Says Thank You to ^^Robi For This Useful Post: [ View ]
24th October 2014, 03:39 PM   |  #78  
^^Robi's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
15 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Quote:
Originally Posted by ^^Robi

Today I had to reinstall ROM because softkeyz mod broke something up and the phone did not boot up correctly... So I flashed and wiped all again ( flashed the same stock rom same as before) it worked normal until I tried to get ART back... Now phone won't boot up with ART ... It just stuck at boot animation forever... I leave it 1h and even more but nothing. I tried to wipe and flash all s*** again but it just don't work anymore... Please help I want ART back

I managed to fix this problem... How? Fully wipe and reflash again... Reflash recovery and kernel... Reflash EnableART and superSU....

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Android Software and Hacking General [Developers Only] by ThreadRank