FORUMS

Make Your Network Smart – XDA Xposed Tuesday

We rave about the features and abilities of our smartphones. However, in order for … more

Dr.Ketan Brings The S6 Theme Store To The Note 4

Dr.Ketan has submitted a video to the forums showing a functional port of the Galaxy S6 … more

Do You Have Insurance on Your Smartphone?

While affordable smartphones are becoming more available, the majority of high-end flagships … more

Apple Music Will Increase iTunes Match to 100,000 Songs

The battle for music streaming subscription dominance is starting to really heat … more

Hotspot hack?

576 posts
Thanks Meter: 46
 
By dw3bb10, Senior Member on 24th June 2014, 02:52 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
14th September 2014, 09:08 PM |#71  
mannyhernz's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by snkycool

Big Thanks to idone and mnxd9 for both you guys help. Everything worked smoothly. Now I'm gonna try on my GTab 3, 7 also from Sprint.

cant figure this out on my 720t gs4 sprint. none of that is the same on my ##data# also cant edit the telephony.db, what should i use to edit it?
 
 
14th September 2014, 09:29 PM |#72  
Senior Member
Thanks Meter: 717
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mannyhernz

cant figure this out on my 720t gs4 sprint. none of that is the same on my ##data# also cant edit the telephony.db, what should i use to edit it?

If you have root just use my one click app here. it supports your sph-l720t

http://forum.xda-developers.com/note...menus-t2816159
The Following 2 Users Say Thank You to idone For This Useful Post: [ View ]
14th September 2014, 09:35 PM |#73  
mannyhernz's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by idone

If you have root just use my one click app here. it supports your sph-l720t

http://forum.xda-developers.com/note...menus-t2816159

thanks buddy that worked!
15th September 2014, 11:08 PM |#74  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
KitKat 4.4.4 APN option removed.
Quote:
Originally Posted by idone

##data# from dialer. Select edit>enter msl>bottom of first page select more>bottom of second page has apns.

After every profile update it needs to be readded. Works without reboot for me.

This worked before, but my Note 3 did an update to KitKat 4.4.4 and not it doesnt work. Even when I go in by entering my MSL it has the APN's but has them changed. You cant edit them anymore. This was an awesome workaround, if you find out any new info on KK 4.4.4 I would love to know.

Thank You
The Following 2 Users Say Thank You to tommyz182 For This Useful Post: [ View ]
15th September 2014, 11:29 PM |#75  
Senior Member
Thanks Meter: 717
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tommyz182

This worked before, but my Note 3 did an update to KitKat 4.4.4 and not it doesnt work. Even when I go in by entering my MSL it has the APN's but has them changed. You cant edit them anymore. This was an awesome workaround, if you find out any new info on KK 4.4.4 I would love to know.

Thank You

Users reported my app working to enable it on 4.4.4 root is required though.

Link is a few posts up.
16th September 2014, 08:17 PM |#76  
Senior Member
Flag Blackwell, OK
Thanks Meter: 11
 
More
Guess i have no idea what i'm doing. i can't get hotspot to work with galaxy tools.
26th October 2014, 01:27 AM |#77  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Cannot edit "APNs" after MSL code entered
Quote:
Originally Posted by idone

##data# from dialer. Select edit>enter msl>bottom of first page select more>bottom of second page has apns.

After every profile update it needs to be readded. Works without reboot for me.

Sprint gave me the MSL code but still couldn't edit once I'm in "MORE">LTE APN Settings>APNs and I do see "APN2 LTE internet" but it's GREY-OUT along with the "+" sign. My device is SM-N900P, Android v:4.4.4, Kernel v:3.4.0-2593013 (straight stock). What did I do wrong and how can I edit those two file?

Thanks,
TTB1
26th October 2014, 02:00 AM |#78  
Senior Member
Thanks Meter: 717
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Frizzanko

Guess i have no idea what i'm doing. i can't get hotspot to work with galaxy tools.

You need root. Make sure you have the latest version from playstore.



Quote:
Originally Posted by ttb1

Sprint gave me the MSL code but still couldn't edit once I'm in "MORE">LTE APN Settings>APNs and I do see "APN2 LTE internet" but it's GREY-OUT along with the "+" sign. My device is SM-N900P, Android v:4.4.4, Kernel v:3.4.0-2593013 (straight stock). What did I do wrong and how can I edit those two file?

Thanks,
TTB1

You need root, the ability to edit them without root with only the msl seems to be gone on newer software. With root GalaxyTools will take care of you though.

https://play.google.com/store/apps/d...one.galaxymenu
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes