Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Home and Weather Widgets

OP kevp75

18th May 2014, 02:44 PM   |  #1  
kevp75's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 1,231
 
2,581 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More
Wanted to share my 2 widgets.

Both were made on s4 using smart launcher grid size 5x5 and Zooper Pro

Screens.

Home


Weather


Unzip to your Zooper Templates. Reconfigure to your size and change yur hot spots

https://copy.com/LcA2Z2WmPvdEjVC
The Following 3 Users Say Thank You to kevp75 For This Useful Post: [ View ]
1st June 2014, 12:47 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 122
 
616 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Awesome
The Following User Says Thank You to androidnandroid For This Useful Post: [ View ]
8th June 2014, 05:36 PM   |  #3  
kevp75's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 1,231
 
2,581 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More
delete

Rockin it from my Rockin Smartly Stock NC1 S4 (much thanks to: @Venom0642 @ted77usa @rebel1699 @iB4STiD ~ 20GB free cloud https://copy.com?r=vtiraF
Last edited by kevp75; 27th June 2014 at 10:09 PM.
The Following User Says Thank You to kevp75 For This Useful Post: [ View ]
27th June 2014, 08:56 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 203
 
826 posts
Join Date:Joined: May 2008
does zooper work on Google Launcher
27th June 2014, 10:09 PM   |  #5  
kevp75's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 1,231
 
2,581 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Bradl79

does zooper work on Google Launcher

not sure bud. I know it does on smart launcher and aviate...

i would think as long as the launcher supports widgets that it should work
The Following User Says Thank You to kevp75 For This Useful Post: [ View ]
27th June 2014, 10:29 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 203
 
826 posts
Join Date:Joined: May 2008
Quote:
Originally Posted by kevp75

not sure bud. I know it does on smart launcher and aviate...

i would think as long as the launcher supports widgets that it should work

it does, i just had to reboot, but thanks this is a cool app
The Following User Says Thank You to Bradl79 For This Useful Post: [ View ]
29th October 2014, 03:43 AM   |  #7  
Member
Thanks Meter: 6
 
37 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
Could you post a working link for this? Thank you

Sent from my A0001 using XDA Free mobile app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes