FORUMS

EVLeaks Shows Off Possible BlackBerry Android Phone

It wasn’t too long ago that we received reports of BlackBerry planning to use … more

Mysterious GG1 Google Device Stops by FCC. Glass v2?

As the year progresses, we draw further away from Google’s annual I/O … more

Material and Material Dark Hit Samsung’s Theme Store

The latest version of Touchwiz, launched alongside the Galaxy S6 and S6 Edge, … more

Swappa’s New App Helps You Value Your Device

There comes a sad time in everyone’s life where you must part ways with your … more

Home and Weather Widgets

4,919 posts
Thanks Meter: 4,709
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Wanted to share my 2 widgets.

Both were made on s4 using smart launcher grid size 5x5 and Zooper Pro

Screens.

Home


Weather


Unzip to your Zooper Templates. Reconfigure to your size and change yur hot spots

https://copy.com/LcA2Z2WmPvdEjVC
The Following 3 Users Say Thank You to kevp75 For This Useful Post: [ View ]
 
 
1st June 2014, 11:47 AM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 179
 
More
Awesome
The Following User Says Thank You to androidnandroid For This Useful Post: [ View ]
8th June 2014, 04:36 PM |#3  
kevp75's Avatar
OP Senior Member
Flag MA
Thanks Meter: 4,709
 
Donate to Me
More
delete

Rockin it from my Rockin Smartly Stock NC1 S4 (much thanks to: @Venom0642 @ted77usa @rebel1699 @iB4STiD ~ 20GB free cloud https://copy.com?r=vtiraF
Last edited by kevp75; 27th June 2014 at 09:09 PM.
The Following User Says Thank You to kevp75 For This Useful Post: [ View ]
27th June 2014, 07:56 PM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 207
 
More
does zooper work on Google Launcher
27th June 2014, 09:09 PM |#5  
kevp75's Avatar
OP Senior Member
Flag MA
Thanks Meter: 4,709
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Bradl79

does zooper work on Google Launcher

not sure bud. I know it does on smart launcher and aviate...

i would think as long as the launcher supports widgets that it should work
The Following User Says Thank You to kevp75 For This Useful Post: [ View ]
27th June 2014, 09:29 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 207
 
More
Quote:
Originally Posted by kevp75

not sure bud. I know it does on smart launcher and aviate...

i would think as long as the launcher supports widgets that it should work

it does, i just had to reboot, but thanks this is a cool app
The Following User Says Thank You to Bradl79 For This Useful Post: [ View ]
29th October 2014, 02:43 AM |#7  
Member
Thanks Meter: 7
 
More
Could you post a working link for this? Thank you

Sent from my A0001 using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes