Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[FIX] Low Signals/3G only error on KItkat

OP Ahmed Xperia p

29th June 2014, 12:16 PM   |  #21  
Junior Member
Thanks Meter: 21
 
18 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by atsimeri

Of course my friend. You've got inbox

Sent from my LG-D620 using XDA Free mobile app

It worked for you? Well i've seen many many f180k facing the same problem.. Over lgveit there is some kind of solution but can't understand the translation how it will work

Btw thank you for the share...
The Following User Says Thank You to zeexhan For This Useful Post: [ View ]
29th June 2014, 01:05 PM   |  #22  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
22 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by zeexhan

It worked for you? Well i've seen many many f180k facing the same problem.. Over lgveit there is some kind of solution but can't understand the translation how it will work

Btw thank you for the share...

Yes it worked perfectly just for the 2g signal. It was nice and strong. No 3g however. Please notice that you MUST have your imei changed after the efs restore on order to assume that it did well. If your imei is unchanged then the efs restoration did not complete.

By the way I have an E975 not an F180

Sent from my LG-D620 using XDA Free mobile app
29th June 2014, 07:46 PM   |  #23  
Junior Member
Thanks Meter: 21
 
18 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by atsimeri

Yes it worked perfectly just for the 2g signal. It was nice and strong. No 3g however. Please notice that you MUST have your imei changed after the efs restore on order to assume that it did well. If your imei is unchanged then the efs restoration did not complete.

By the way I have an E975 not an F180

Sent from my LG-D620 using XDA Free mobile app

Try it with different modem i will report if i get all everything fine...

---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------

Quote:
Originally Posted by zeexhan

but i still have no signals... maybe this is because u took your backup before the problem and i took it after the problem

Bhai help me out i tried everything as you instructed but still no signals :/
The Following User Says Thank You to zeexhan For This Useful Post: [ View ]
2nd July 2014, 09:35 PM   |  #24  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: May 2013
Hello friends me too trapped in the same issue, im not geting 2g signals after fladhing wrong rom on my f180k and tried every thing but no luck. Same as zeeshan
3rd July 2014, 04:21 AM   |  #25  
Senior Member
Thanks Meter: 63
 
121 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by irfan834u

Hello friends me too trapped in the same issue, im not geting 2g signals after fladhing wrong rom on my f180k and tried every thing but no luck. Same as zeeshan

Do you have IMEI backup? Flash back firmware same as time you backup IMEI, restore IMEI, restore baseband then Hard Reset, everything will fine!
3rd July 2014, 07:23 PM   |  #26  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: May 2013
No i dont have backup of my imei
3rd July 2014, 08:59 PM   |  #27  
Junior Member
Thanks Meter: 21
 
18 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by irfan834u

No i dont have backup of my imei

i have posted a tutorial to fix this problem here here http://forum.xda-developers.com/opti...6/post53882618
The Following User Says Thank You to zeexhan For This Useful Post: [ View ]
4th July 2014, 04:02 PM   |  #28  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: May 2013
Thanks i will try this tutorial and get back.
Quote:
Originally Posted by zeexhan

i have posted a tutorial to fix this problem here here http://forum.xda-developers.com/opti...6/post53882618

5th July 2014, 08:05 PM   |  #29  
Senior Member
Thanks Meter: 483
 
1,345 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by zeexhan

WAITING....!!! Tik.... Tok... Tik... Tok.... Tik.... Tok.....

Quote:
Originally Posted by zeexhan

I am still waiting Bhai !!!! hope you find time to share

http://forum.xda-developers.com/opti...4/post53928325
5th November 2014, 03:07 PM   |  #30  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: May 2013
Only Seeing 2g Signals
Hi
I was using my F180L. I went into global roaming section and searched for networks I was clearly seeing networks 2g/3g NETWORK NAME
Then I made sum changes in settings which I dont remember and tried telenor sim.It didnot recognize telenors sim However it works on 2g Warid Sim.But now when I search for networks It only show 2g Network name.Please help
Regards
Noaman Ahmed

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes