Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][JULY 30][UrDroid][STOCK][AT&T NC2 Kitkat ][ODEXED][Deodexed][W/ROOT][Ver 2 ]

OP carl1961

12th November 2014, 04:27 AM   |  #241  
carl1961's Avatar
OP Senior Member
Flag Tickfaw
Thanks Meter: 4,754
 
5,705 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by jreed3786

Nope! I'll try the VERY LOUD! Thank you!

I added another to previous post with head set and phone turned up. I hope it works because I need it to for the phone while talking ( without head set)
The Following User Says Thank You to carl1961 For This Useful Post: [ View ]
12th November 2014, 06:55 AM   |  #242  
jreed3786's Avatar
Senior Member
Flag Rockford, IL
Thanks Meter: 91
 
493 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
More
Thumbs up Thank you! I'll let you know tomorrow!
Great work.... You're very much appreciated
12th November 2014, 07:40 AM   |  #243  
carl1961's Avatar
OP Senior Member
Flag Tickfaw
Thanks Meter: 4,754
 
5,705 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by jreed3786

Great work.... You're very much appreciated

Did you sound increase?
15th November 2014, 12:45 AM   |  #244  
Senior Member
Flag San Antonio
Thanks Meter: 84
 
2,128 posts
Join Date:Joined: Mar 2007
It has been a while since I flashed my Note 3. I have the note 4 now so I am trying to get this note 3 ready for my nephew. Right now I have a custom KK rom installed in the stock slot. Is it okay to flash this rom to the stock slot after doing a factory wipe and then wiping system, data and the caches?
15th November 2014, 01:29 AM   |  #245  
carl1961's Avatar
OP Senior Member
Flag Tickfaw
Thanks Meter: 4,754
 
5,705 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by ElAguila

It has been a while since I flashed my Note 3. I have the note 4 now so I am trying to get this note 3 ready for my nephew. Right now I have a custom KK rom installed in the stock slot. Is it okay to flash this rom to the stock slot after doing a factory wipe and then wiping system, data and the caches?

yes thats correct
The Following User Says Thank You to carl1961 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes