Battery Charged in 30 Seconds? Maybe in 2016

Phones and tablets are getting more and more power hungry with each passing generation. Their … more

ZArchive Manages Your File Archives

Today smartphones are quite powerful devices that can handle multiple processes at once. In fact, some of … more

Regain Double Tap to Wake Functionality on the Nexus 6

A few months ago, Google announced its newest flagship device, the Nexus 6, alongside … more

Clean Your Recent Apps – XDA Xposed Tuesday

In this day and age, you have quite a few apps installed and running on your Android … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[BUG] Xperia V 4.3 Official Camera

OP alfanumerica

24th February 2014, 06:20 PM   |  #11  
nikosddesign's Avatar
Senior Member
Flag Greece Aitoloakarnania
Thanks Meter: 26
 
243 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
Is there any solution to this problem?
Last edited by nikosddesign; 13th March 2014 at 08:22 PM.
14th March 2014, 08:53 PM   |  #12  
OP Senior Member
Thanks Meter: 23
 
178 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by nikosddesign

Is there any solution to this problem?

Try to turn off NFC in settings, it should fix the problem.

Sent from my LT25i using xda app-developers app
15th March 2014, 01:00 PM   |  #13  
Member
Flag Madrid
Thanks Meter: 3
 
39 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by alfanumerica

Try to turn off NFC in settings, it should fix the problem.

Sent from my LT25i using xda app-developers app

Yep, it seems to be the solution, anyway its annoying because if you are trying to take a fast video and NFC is On you are forced to lost time turning to homescreen and disabling NFC
Last edited by Kilek_360; 15th March 2014 at 01:15 PM.
15th March 2014, 02:08 PM   |  #14  
nikosddesign's Avatar
Senior Member
Flag Greece Aitoloakarnania
Thanks Meter: 26
 
243 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
Quote:
Originally Posted by alfanumerica

Try to turn off NFC in settings, it should fix the problem.

Sent from my LT25i using xda app-developers app

dont work for me.green lines is there...
16th March 2014, 01:12 AM   |  #15  
BakiSaN's Avatar
Member
Thanks Meter: 1
 
43 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
just use some camera app, works the best imo since auto mode will shoot only in 9mp
16th March 2014, 02:10 AM   |  #16  
OP Senior Member
Thanks Meter: 23
 
178 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by nikosddesign

dont work for me.green lines is there...

It's really strange. It's known to be an issue related to the nfc chip...try (just for test) to disable wifi and bt (and radio) also and let us know.
17th November 2014, 01:59 PM   |  #17  
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
200 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
i still have a problem with the recording focus sound...any solution? maybe another camera driver?
the xperia v has two microphones on the back and the mic beside the camera records the focus sound really loud i think...
Last edited by bummler; 17th November 2014 at 02:04 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes