FORUMS

XDA Office Space: Frankenstein’s Perfect IM Client?

The portal’s decentralized XDA office lies in a Hangouts chatroom, where … more

Which IM Client on Android is best?

With so many different messengers to choose from, it can be tough to find the best one for you and … more

Android Factory Reset Security Flaw and More – XDA TV

Nvidia is releasing a 500Gb SHIELD TV Pro! That and much more news is … more

Android M Code Name: Macadamia Nut Cookie

While the official name for the latest iteration of Android has yet to be revealed, the code … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Serious Bluetooth issues after KitKat 4.4.2 update

15th March 2014, 05:32 AM |#21  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Guys, any stable fix or idea for that ?

I have t-mo version, but the issue is mostly same - my Mazda says pairing failed after kitkat update. And actually it's still possible to connect phone to a car (even if that is not well paired). But only using one of profiles - phone or media, but not both at the same time (that worked flawlessly on JB) and each time that's random - today i was able to use only media, but not as phone.


I have S3 which is still on JB and it's still works pretty well with a same car.

I tried resetting, re-uploading, but issue is still there.
 
 
16th March 2014, 02:35 AM |#22  
beejmeister's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 46
 
More
Quote:
Originally Posted by Aloth600

I have done almost every fix for blue tooth I can find. The problem I am having is I connect my ear piece and make of receive a call and 10 to 30 seconds later it disconnects. The blue tooth icon still says connected. If I turn the ear piece off and then on it will reconnect only to do the same thing again.
I am on stock 4.2.2 rooted.
Any help would be great.

Things I have done:
Master reset
Pair and unpaired
Odin back to stock and re rooted

Ryan


Sent from my SM-N900P using xda app-developers app

+1 on this problem. I too have this problem. I'll keep watching this place. It looks like I may have to reflash back to stock and do a full factory reset to see if that fixes it. I did that when coming from Jelly Bean... went full stock... rooted that... and now on Josh's KitKat Killer. Had the problem on stock 4.4 but it seems to have gotten worse now with the custom ROM.

Hmmmmmm....
16th March 2014, 02:45 AM |#23  
MrWicked1's Avatar
Senior Member
Flag San Pablo, Ca
Thanks Meter: 115
 
Donate to Me
More
Personally for the op I would head to the T-Mobile section because I wouldn't want you to get suggestions and something happen to your phone by flashing not made for your model. As for post #2 try to reflash the nab stock via odin. Then reroot....I'm on Sacs ROM and I have no Bluetooth issues I pair with my stereo every time I get in the car and stream audio.

Sent from my SM-N900P using Tapatalk
29th April 2014, 06:24 PM |#24  
Junior Member
Flag Tampa Bay
Thanks Meter: 14
 
More
Just chiming in with my observations on my SGS2 (i777). No troubles rooted with ShoStock JB ROM. Then, when I upgraded to KitKat, on both Render's CM and PacMan ROMs, connections are hit and miss. 50% of the time I get a connection (no media) and have to disconnect, turn off bluetooth on the phone, turn it back on, sometimes multiple times before I get a phone and media connection.

I'm trying to figure out if it's KitKat itself, or the individual ROM.
14th May 2014, 02:49 AM |#25  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
anybody found a solution on this? I just bought a new 2014 Lexus GS 350 and can't transfer contacts over. It says transfer fails. I can make calls and stream music but no contacts. Pretty upsetting. At the dealer they tried with other phones and worked fine seems to be my phone. They have tried with GS4 before and worked but was was before the 4.4.2 update.

Thanks,

Osmany21
Last edited by osmany21; 14th May 2014 at 02:55 AM.
18th November 2014, 03:40 PM |#26  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Iv been facing the same issue with my note 2 as well.
I updated it via ota to 4.4.2, since then my bluetooth has been ****. Range reduced to like 2 feet. and WiFi keeps on getting disconnected.
If anyone has found a solution to then then please share.
Thanks
19th November 2014, 08:55 AM |#27  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Found a solution !
Quote:
Originally Posted by Satan_Unleashed

Iv been facing the same issue with my note 2 as well.
I updated it via ota to 4.4.2, since then my bluetooth has been ****. Range reduced to like 2 feet. and WiFi keeps on getting disconnected.
If anyone has found a solution to then then please share.
Thanks

Posted it here. Check
http://forum.xda-developers.com/show...0&postcount=17
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes