Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] lg e400 Custom ROM problem

OP The Seven

28th June 2014, 05:56 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Installed the custom rom but error with process.android , wiped everything and installed new rom but doesnot get installed clean! and now its stuck in Logo screen HELP
28th June 2014, 04:06 PM   |  #2  
giaki3003's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 73
 
190 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by The Seven

Installed the custom rom but error with process.android , wiped everything and installed new rom but doesnot get installed clean! and now its stuck in Logo screen HELP

Please be clearer.For now it looks like you've hard bricked your phone

Sent from my LG-E400 using XDA Free mobile app
30th June 2014, 08:12 PM   |  #3  
Detroit Inferno's Avatar
Junior Member
Flag The Pacific
Thanks Meter: 6
 
23 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Plug Hard reset
Quote:
Originally Posted by The Seven

Installed the custom rom but error with process.android , wiped everything and installed new rom but doesnot get installed clean! and now its stuck in Logo screen HELP

Do a hard reset.
#Remove your battery,
#Hold Volume Up+Home+Power Button together
#You could see A Android Bot, a box and a progress bar,
#And it will be as good as new.
Last edited by Detroit Inferno; 30th June 2014 at 08:22 PM.
4th July 2014, 05:39 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
use kdz to flash stock rom
22nd November 2014, 06:02 AM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Nov 2014
Unhappy mistake in reformatting..
Quote:
Originally Posted by Detroit Inferno

Do a hard reset.
#Remove your battery,
#Hold Volume Up+Home+Power Button together
#You could see A Android Bot, a box and a progress bar,
#And it will be as good as new.

sir good day to you..
i have rooted my LGE400 a year ago..it is gong well..i learned it here and i am so happy that i have learned it here..but when i buy my new phone which is ASUS ZENFONE 5 i rooted it last night, but thats not the problem..
before the rooting of asus..my LG E400 starts normally. i have reformatted and wipe all the data in my LG that i forgot that i reformatted the sd-card already and my ROMs are gone(thats my mistake)..when i downloaded some newly ROMs for my LG because i thought that it would be the remedy and then i did the installation and the process cannot continue due to unknown error to me..it always boot looping when i start it normally but when i boot to load modified roms it says 'bad cannot continue installation - abort -"

please help me
Last edited by zedrock; 22nd November 2014 at 06:06 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes