Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

SplashScreen Creator for M8

OP starbase64

8th July 2014, 11:11 PM   |  #81  
Robert's PDA's Avatar
Senior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 69
 
182 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Brds7t7

Sorry if this has already been asked, but does the Main Version have to match EXACTLY?

Mine is 1.54.061.5 can I just alter that in the android-info file and it will flash okay?

I think it should be fine but you should wait for the OP to answer, as I'm not 100% on this. You don't wanna brick it, soft or hard, it's no fun.
9th July 2014, 10:32 AM   |  #82  
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 170
 
215 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
Donate to Me
More
Here are a couple I just created for the Harman/Kardon users and the BoomSound users, enjoy.

Last edited by Sojourner353; 12th July 2014 at 12:28 PM.
The Following 3 Users Say Thank You to Sojourner353 For This Useful Post: [ View ]
4th October 2014, 04:40 PM   |  #83  
jkolner's Avatar
Senior Member
Flag Aalborg
Thanks Meter: 638
 
2,145 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
That's strange!!!
Im S-Off and and runninger ViperS Rom, but it's still the original splasscreen that comes up.
I have even tried with one of splashscreens build by you.
22nd November 2014, 06:21 AM   |  #84  
Member
Thanks Meter: 6
 
63 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
Quote:
Originally Posted by Onepagebook

For you guys ' reference, hint..it's here
mmcblk0p12: 00500000 00000200 "sp1"

so you know how to get it for flash zip

run_program("/sbin/busybox", "dd", "if=/cache/splash.565", "of=/dev/block/mmcblk0p12");

I will suggest using image convert to rgb565 file and put in cache for flash zip

here is one example you guys can try...
see attached, forgot who did that screen, thanks for that..

can i flash this in recovery?..or do i need to rename your boot splash zip that u posted? and use the tool to flash it..ive unzipped the tool..placed your boot splash in the image foldwer and double tapped the bat file..now im afraid to flash with tool cause there isnt any crystal clear steps to do this..not for a newbie anyhow...so im gonna wait on this..if you could help me out..id appreciate it..thanks
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes