Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Phone black screens after a while

OP ssuperkid5

10th June 2014, 09:46 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
A few days ago my phone became extremely slow and apps would crash after opening. I went and flashed a update on my rom, and thought maybe it would be fixed. But that didn't change anything, so instead I tried to flash an entirely new rom (after wiping my old data) and see how that would go. But instead it was even worse. On the opening screen when I click on the button to continue from the language selection my screen turns black with only the status bar. Then after about 20 seconds the entire screen turns black and unresponsive. When I press the screen the bottom lights turn on and when I hold the power button the phone vibrates as if the power options appear. The only way to get rid of this is to pull the battery or hold the power button until it reboots. I thought it would be possible there was a virus on my sdcard, so I reformatted the entire card. I tried flashing many different roms and the things still happened. I tried flashing without gapps and the welcome screen never showed up. But after a few seconds the same thing happened again. Now my phone is in a completely useless state, can someone please help me? I feel like it it's a hardware problem, but it doesn't seem like anything that could be related to something like that. If it's a hardware problem please help me try to find the part that's broken. Thanks in advance.

TL;DR: My phone black screens (which cannot be removed unless I reboot my phone) after 20 seconds upon loading ANY rom.
10th June 2014, 12:23 PM   |  #2  
captemo's Avatar
Senior Member
Flag Kentucky
Thanks Meter: 1,049
 
1,575 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Some of it sounds like a stuck power button, but more off are you flashing a rom for your device and is it a true CLEAN flash.

Gots to be clean

You did not mention what you were running or trying to flash. You didnt even mention your device.
Maybe it is i717, but there are a few variants.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I527 using XDA Free mobile app
11th June 2014, 05:33 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by captemo

Some of it sounds like a stuck power button, but more off are you flashing a rom for your device and is it a true CLEAN flash.

Gots to be clean

You did not mention what you were running or trying to flash. You didnt even mention your device.
Maybe it is i717, but there are a few variants.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I527 using XDA Free mobile app

Oh sorry, yea the flash was completely clean, I used DARKSIDE Super Wipe plus formatted/wiped everything.
The roms that I tried were Beanstalk, Liquid Smooth, PAC, and Cyanogen
My device is the T879, which is the T-Mobile version of the i717, and I posted here because the other forum is really inactive.
Last edited by ssuperkid5; 12th June 2014 at 08:51 AM. Reason: test
24th November 2014, 09:41 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 54
 
226 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by ssuperkid5

Oh sorry, yea the flash was completely clean, I used DARKSIDE Super Wipe plus formatted/wiped everything.
The roms that I tried were Beanstalk, Liquid Smooth, PAC, and Cyanogen
My device is the T879, which is the T-Mobile version of the i717, and I posted here because the other forum is really inactive.

Did you ever find the fix..? I'm getting the same problem.. I'm about to reflash backk to stock.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes