Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

XperiaSP Locked Bootloader (LBL) Cyanogenmod 11.0

OP bagyusz

15th November 2014, 12:11 PM   |  #1091  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
129 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
link for the last update????
18th November 2014, 09:45 AM   |  #1092  
fernoct's Avatar
Senior Member
Flag Colombo
Thanks Meter: 78
 
275 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by fernoct

@bagyusz Please consider on next update:

1. Regarding the Glove mode, it works well now normally but if u activate screen lock (ex: PIN), glove mode will turn off automatically after sometime.
2. Include HDR fix.

Appreciate ur work everytime. :thumbup:

I have reported the above issue earlier but now i found Glove mode turns off as i mentioned because I've been using Xperia keyboard from http://forum.xda-developers.com/andr...t-app-t2915393
I have reflashed the rom again and did not install Xperia keyboard. Glove mode did not turned off automatically upto now, using two days.
Thanks a lot, I'm using a hardened screen protector and Glove mode is really helpful.
@bagyusz waiting for new update. This is the most stable rom i have ever used in XSP.
23rd November 2014, 09:02 PM   |  #1093  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Hello,

Very, very good job.
I m using your rom about 3 days ..evrery thing is OK !
Thanks !

What can i do to help you ?
Very goof job.

thk

bye
23rd November 2014, 09:56 PM   |  #1094  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
174 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
After a few hours of use screen gets unresponsive and I need to restart. How can I fix this?
25th November 2014, 08:20 AM   |  #1095  
fernoct's Avatar
Senior Member
Flag Colombo
Thanks Meter: 78
 
275 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by rdlegy

After a few hours of use screen gets unresponsive and I need to restart. How can I fix this?

Clean install maybe.
No such issue experienced.
25th November 2014, 09:10 AM   |  #1096  
[==)BULLET(==]'s Avatar
Senior Member
Flag <<<Shotgun>>>
Thanks Meter: 86
 
390 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by rdlegy

After a few hours of use screen gets unresponsive and I need to restart. How can I fix this?

By the looks of it I guess it's certainly a hardware issue?

Sent from XSP using my hands!
25th November 2014, 01:36 PM   |  #1097  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
174 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by [==)BULLET(==]

By the looks of it I guess it's certainly a hardware issue?

Sent from XSP using my hands!

I don't have this issue on stock rom So it is not hardware issue for sure

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes