Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Explanation of Microsoft Lumia product type, code and firmware.

OP zogoibi

21st August 2014, 06:48 PM   |  #21  
Member
Flag TOLEDO
Thanks Meter: 5
 
56 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Thanks anaheiim, this is what I supposed. Actually, I had decided to flash 059S5D4 RM-914 VAR ES CV. My question is if i it would be best to wait for update taiwan apac RM-914 flash RM 473 or go directly to059S5D4 RM-914 VAR ES CV and not wait any more . What do you think?
21st August 2014, 07:02 PM   |  #22  
anaheiim's Avatar
Recognized Contributor
Flag Marseille
Thanks Meter: 1,014
 
1,579 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by betulin

Thanks anaheiim, this is what I supposed. Actually, I had decided to flash 059S5D4 RM-914 VAR ES CV. My question is if i it would be best to wait for update taiwan apac RM-914 flash RM 473 or go directly to059S5D4 RM-914 VAR ES CV and not wait any more . What do you think?

If I'll be at your place, I flash now for get now the update.
The Following User Says Thank You to anaheiim For This Useful Post: [ View ]
21st August 2014, 07:20 PM   |  #23  
Member
Flag TOLEDO
Thanks Meter: 5
 
56 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by anaheiim

If I'll be at your place, I flash now for get now the update.

yes, you're right.I agree with you. I'm going to do it, then I will comment. Thank you
The Following User Says Thank You to betulin For This Useful Post: [ View ]
26th November 2014, 03:06 PM   |  #24  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Nov 2014
rm-877_nam_usa_005
Hello, Claro Dominican Republic gave me a new Lumia 1020 as a replacement for a defective one, the new one is rm-877_nam_usa_005 and it is on Amber, it says it is there is no available update for firmware. The older one was updated wit Claro regular Cyan firmware and 8.1. Does somebody knows if I can change the firmware or what I have to do to get Cyan? thank you.
26th November 2014, 04:33 PM   |  #25  
djtonka's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 271
 
490 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
This is because you got SWAP (005=059T8D2) firmware likely after swaping mainboard for new one. So there is no OTA update for this type of variants. You have to flash any ROM you like.
26th November 2014, 08:26 PM   |  #26  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Nov 2014
Quote:
Originally Posted by djtonka

This is because you got SWAP (005=059T8D2) firmware likely after swaping mainboard for new one. So there is no OTA update for this type of variants. You have to flash any ROM you like.

Ok, thank you
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes