Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][AOSP][KK-4.4.4][ART] CyanHacker Rom [v2][10Nov][jflte]

OP noname55804

9th December 2014, 01:42 AM   |  #411  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
11 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Over 20 minutes for first boot??
I installed this rom about 20 minutes ago and it is still booting up. All i see is the circular logo that changes colors. Is this normal or is it frozen?
9th December 2014, 01:43 AM   |  #412  
Senior Member
Thanks Meter: 32
 
147 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
It takes a long time to boot this ROM for the first time mate. Try giving it a little more time.

Edit

It shouldn't take anywhere near 20 mins though! Did you format system?

Sent from my GT-I9505 using XDA Premium HD app
9th December 2014, 02:31 AM   |  #413  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
11 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by sevsman

It takes a long time to boot this ROM for the first time mate. Try giving it a little more time.

Edit

It shouldn't take anywhere near 20 mins though! Did you format system?

Sent from my GT-I9505 using XDA Premium HD app

I formated system and flashed the rom again and it works! Thanks

---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

I installed the gapps nano package and when i try to log in to google play store it says "cant establish a reliable connection to the server" and I have tried some stuff I saw online but it doesnt work. I deleted the file in the "etc" folder that is called "hosts" but it still doesnīt work. Any idea on what I can do?
9th December 2014, 02:36 AM   |  #414  
Senior Member
Thanks Meter: 32
 
147 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Have you tried re-flashing the gapps package? I've never heard of the hosts file blocking play store.

Sent from my GT-I9505 using XDA Premium HD app
9th December 2014, 02:50 AM   |  #415  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
11 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by sevsman

Have you tried re-flashing the gapps package? I've never heard of the hosts file blocking play store.

Sent from my GT-I9505 using XDA Premium HD app

Ok I just did a full wipe and reflashed the rom and the gapps. All is working correctly. Thanks
9th December 2014, 03:39 AM   |  #416  
Senior Member
Thanks Meter: 32
 
147 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Check your private messages mate.

Sent from my GT-I9505 using XDA Premium HD app
9th December 2014, 06:35 AM   |  #417  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
11 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Runtime and apps
I have had to switch from ART runtime to Dalvik in order for many apps to work. If I switch back to ART they donīt work. Are there any drawbacks from staying on Dalvik? Or is it fine? Thanks
9th December 2014, 08:50 AM   |  #418  
Senior Member
Thanks Meter: 32
 
147 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
What apps didn't work after reverting to ART? I've always used Dalvik due to the xposed frakework and when trying ART I never really noticed any realtime benefits.

Sent from my GT-I9505 using XDA Premium HD app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes