FORUMS

Enable Multi-Window Mode on M Developer Preview

What was not mentioned in yeterday’s keynote was Android M’s multi-window … more

I/O Summary: Google Cardboard Virtual Reality

One year ago, Google introduced cardboard. Amazingly enough, that was all it took to fire … more

Android M Preview Images – XDA TV

Android M preview images are available. That and much more news is covered by Jordan when he … more

I/O Summary: How Android M Handles Power And Charging

In the spirit of improving the core Android experience, Google is changing Android … more

Unauthorised device issue in sense 6??

Thanks Meter: 7
 
By jayas.mayank, Senior Member on 31st May 2014, 01:01 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
i have updated my device to sense 6 toay...

i am having one serious issue...when i switched on my phone the following problem arises:

unauthorised device

this app is not compatible with your device...i clicked ok but this is not going...

also when i press home button nothing is happening..

dont know what the problem is??

EDIT:

i checked my phone settings...in about phone settings it is written SOFTWARE VERSION:4.06.651.9
plz guys i dont want to loose my data and dont want to run ruu as ruu running means loosing data....

plz helppp
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-05-31-15-45-33.png
Views:	155
Size:	49.6 KB
ID:	2772849   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-05-31-15-45-33.png
Views:	155
Size:	49.6 KB
ID:	2772849  
Last edited by jayas.mayank; 31st May 2014 at 06:41 PM.
 
 
31st May 2014, 02:44 PM |#2  
benny3's Avatar
Recognized Contributor
Flag MICH
Thanks Meter: 3,119
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jayas.mayank

i have updated my device to sense 6 toay...

i am having one serious issue...when i switched on my phone the following problem arises:

unauthorised device

this app is not compatible with your device...i clicked ok but this is not going...

also when i press home button nothing is happening..

dont know what the problem is??

plz help mee

What network are you on?
31st May 2014, 04:30 PM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by benny3

What network are you on?

i am using airtel in india...but this should not be a issue??right??

i have had gsm unlocked my phone and also using airtel in my m7 from last 7 months..!!
1st June 2014, 08:54 AM |#4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 7
 
More
Plz guyz help me as I am not able to bypass that Unauthorised Device Message....plzzzzzz,
1st June 2014, 01:46 PM |#5  
OMJ's Avatar
Recognized Contributor
Flag MN
Thanks Meter: 9,628
 
Donate to Me
More
flash the 4.06 RUU, re-install OTA


there are some ppl that seem to have non stop issues....these ppl have no business hacking/modifying their phone....stay stock, or even better don't buy a Sprint phone (meant for US) to use in India
The Following 5 Users Say Thank You to OMJ For This Useful Post: [ View ]
1st June 2014, 02:57 PM |#6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 7
 
More
All my data will get lost??

Quote:
Originally Posted by O.M.J

flash the 4.06 RUU, re-install OTA


there are some ppl that seem to have non stop issues....these ppl have no business hacking/modifying their phone....stay stock, or even better don't buy a Sprint phone (meant for US) to use in India

1st June 2014, 03:04 PM |#7  
JoeNeckbone's Avatar
Senior Member
Brooklyn, NY
Thanks Meter: 615
 
More
Quote:
Originally Posted by jayas.mayank

All my data will get lost??

Yes.

Sent from my lunar powered Inverted ViperONE using Tapatalk 2
2nd June 2014, 07:27 PM |#8  
smokin901's Avatar
Recognized Contributor
Flag Bangalore, Mumbai, Houston
Thanks Meter: 2,542
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jayas.mayank

i have updated my device to sense 6 toay...

i am having one serious issue...when i switched on my phone the following problem arises:

unauthorised device

this app is not compatible with your device...i clicked ok but this is not going...

also when i press home button nothing is happening..

dont know what the problem is??

EDIT:

i checked my phone settings...in about phone settings it is written SOFTWARE VERSION:4.06.651.9
plz guys i dont want to loose my data and dont want to run ruu as ruu running means loosing data....

plz helppp

delete following apk and odex

HtcOMADM_SettingsPlugin_SPCS.apk
HtcOMADM_SPCS.apk
HtcOMADM_Tool_SPCS.apk
HtcSprintService.apk

DMCommandService.apk
vtt-sprint.apk

should be there in /system/app or /system/priv-app
and reboot
The Following User Says Thank You to smokin901 For This Useful Post: [ View ]
10th December 2014, 03:23 AM |#9  
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
More
Was this ever resolved? I'm having the same issue on mine and I'm in the US with the M7
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes