Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Falcon Pro users, can't attach pic after KK update

OP gonk24

6th April 2014, 08:06 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 153
 
462 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
I found today that Falcon Pro will not attach a pic. It give an error saying "couldn't retrieve the image." I've tried versions 2.1.3 and 2.1.2, both having the same issue.

However, 2.1.2 worked just fine on Jelly Bean.

I loaded up Tweedle to try and was able to post the picture.

Anyone else have this happening with FP and Kit Kat?

Sent from my LG-LS980 using Tapatalk
Last edited by gonk24; 6th April 2014 at 09:00 PM.
11th December 2014, 09:34 PM   |  #2  
dean_fx's Avatar
Senior Member
Flag /
Thanks Meter: 334
 
814 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by gonk24

I found today that Falcon Pro will not attach a pic. It give an error saying "couldn't retrieve the image." I've tried versions 2.1.3 and 2.1.2, both having the same issue.

However, 2.1.2 worked just fine on Jelly Bean.

I loaded up Tweedle to try and was able to post the picture.

Anyone else have this happening with FP and Kit Kat?

Sent from my LG-LS980 using Tapatalk

I know this is a hella old thread, but I can confirm this issue still exists on 2.1.3.2 w/ KK.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes