Find The Best Apps With Google’s Picks & Other Tricks

The Google Play Store, weighing in with more than 1.4 million apps at last … more

Dynamic Pop for Note 4 (N910T & 910W8)

With the release of the Canadian Lollipop ROM for the Note 4, T-Mobile users can also enjoy the … more

Sunday Debate: Better to Buy Older or Newer Hardware?

Join us in a fun Sunday Debate on New vs. Old. Come with your opinions and feel … more

HTC Sense Camera & Gallery for M8 GPE Lollipop

If you are running a GPE ROM and miss the sense gallery and camera, this flashable zip by … more

 View Poll Results: Do You Like Me To ?

Continue that Project
 
93 Vote(s)
88.57%
Suspend
 
12 Vote(s)
11.43%
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[MOD].::The Great Dash-Mô::.[RC7]

Announcement from myaservip: Dash-M A Script/mod to speed up all android devices
9th October 2014, 03:56 PM |#91  
Mohamed Yaser's Avatar
OP Senior Member
Flag Cairo
Thanks Meter: 831
 
1,304 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ponnex

I would like to help as much as I could I notice that in the latest release(so far) "Dash-MDiamondEditionV4-20140706" has a /data folder and within it is a folder /mvip and the .log files. When you flash the zip via cwm and browse in the system/data, folder /mvip is not there. So if you open updater-scripts I notice that the /data folder isnt mounted. Maybe add "run_program("/sbin/busybox", "mount", "/data");" on the updater script?


Will be done Thx

And for people may only Mount data partition
 
 
16th November 2014, 01:34 AM |#92  
al_atlantis's Avatar
Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 0
 
54 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Installed,I type
su
Dash
but,the terminal emulator said "dash:not found."
Anyone can help??

Then after this script was installed,i can't change to other keyboard,would you help me?

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
Last edited by al_atlantis; 16th November 2014 at 11:06 AM.
17th November 2014, 05:31 PM |#93  
Mohamed Yaser's Avatar
OP Senior Member
Flag Cairo
Thanks Meter: 831
 
1,304 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by al_atlantis

Installed,I type
su
Dash
but,the terminal emulator said "dash:not found."
Anyone can help??

Then after this script was installed,i can't change to other keyboard,would you help me?

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2

The script never touches Apps and The latest version works automaticaly ,, no need for treminal codes
12th December 2014, 09:59 AM |#94  
Mohamed Yaser's Avatar
OP Senior Member
Flag Cairo
Thanks Meter: 831
 
1,304 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
WIP- Current For 5.0.X version

New beta soon
Last edited by Mohamed Yaser; 26th December 2014 at 05:50 PM.
The Following User Says Thank You to Mohamed Yaser For This Useful Post: [ View ]
12th December 2014, 10:06 AM |#95  
Mohamed Yaser's Avatar
OP Senior Member
Flag Cairo
Thanks Meter: 831
 
1,304 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
Note That New Veraion shall work With android version from 4.3 To 5.0.1

Sent from my Nexus 5 using XDA Premium 4 mobile app
12th December 2014, 10:24 AM |#96  
k1ks's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,095
 
1,174 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Donate to Me
Should think about working your own scripts.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes