Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Discussion]Porting 4K & Timeshift video from Z2 to other Xperias

OP olokos

4th December 2014, 06:21 PM   |  #431  
Junior Member
Flag mumbai
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Donate to Me
More
Not able to start the camera

Hello. I am new to this flashing game but i've learnt a few things from XDA.This is my first post on xda and i need some guidance from you people.
I want to install timeshift video on my xperia Z1 (c6902) on 1.4.A.0.108 deodexed. I am finding it difficult to keep a track of all the updates in the timeshift porting and 4k porting as a lot of updates and patches released one after another. I am not sure if i have flashed the correct versions of the port and the library.I have also installed SERAJRs's module but still its not functioning. My camera is not working right now and is giving a error of Unfortunately,the camera has stopped. Can someone please guide me how to proceed now or to atleast revert back to stock and then install the port again?. Waiting for your reply.Thanks



Edit: I found out what the problem was and now the camera is working. I will update if i find any problems as i test the camera.
Thanks a lot to the developers who have done such a brilliant work. You are the guys who make our devices more useful and great
Last edited by rajarshideb; 7th December 2014 at 01:54 PM.
7th December 2014, 02:55 PM   |  #432  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: May 2013
Hello,

I have done all the tutorial (http://forum.xda-developers.com/show...5&postcount=66). But, when i open camera, 4k mode don't appear. Please, anyone have the same problem, that can help me?
10th December 2014, 11:21 AM   |  #433  
Senior Member
Flag vitoria-gasteiz (basque Country)
Thanks Meter: 149
 
318 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by MMc_

Hello,

I have done all the tutorial (http://forum.xda-developers.com/show...5&postcount=66). But, when i open camera, 4k mode don't appear. Please, anyone have the same problem, that can help me?

try to delete data on supervideocamara on settings- aplicattions-all.
12th December 2014, 12:27 PM   |  #434  
Junior Member
Flag Isfahan
Thanks Meter: 0
 
22 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Hi
Can i use this mod on Build 157 ( Rooted)

Sent from my C6903 using Tapatalk
12th December 2014, 03:46 PM   |  #435  
olokos's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Warsaw
Thanks Meter: 1,722
 
2,592 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ktatari

Hi
Can i use this mod on Build 157 ( Rooted)

Sent from my C6903 using Tapatalk

Yes
The Following User Says Thank You to olokos For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes