Do You Check for App Updates Regularly?

Do you let app updates happen automatically or do you regularly check for them? We’re … more

Find The Best Apps With Google’s Picks & Other Tricks

The Google Play Store, weighing in with more than 1.4 million apps at last … more

Dynamic Pop for Note 4 (N910T & 910W8)

With the release of the Canadian Lollipop ROM for the Note 4, T-Mobile users can also enjoy the … more

Sunday Debate: Better to Buy Older or Newer Hardware?

Join us in a fun Sunday Debate on New vs. Old. Come with your opinions and feel … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Screen resolution through DVI adapter

7th November 2014, 02:37 PM |#11  
Member
Thanks Meter: 2
 
39 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by iRet

The last version I've checked was second update which not affects root. And problem still present. However with low resolution it works, I believe this is a kind of safe mode. Currently my monitor is burned out, so no news.

Man I really wish they could fix this or have a workaround!
 
 
7th November 2014, 02:42 PM |#12  
iRet's Avatar
OP Member
Flag Krasnoyarsk
Thanks Meter: 27
 
75 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by mastermind85

Man I really wish they could fix this or have a workaround!

Well, finally, I've checked this DVI-HDMI adapter with brand new monitor and got the same results. Possibly it's an adapter issue. However Raspberry Pi works well through it, but Fire TV only in safe mode on two different displays.
7th November 2014, 02:46 PM |#13  
Member
Thanks Meter: 2
 
39 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by iRet

Well, finally, I've checked this DVI-HDMI adapter with brand new monitor and got the same results. Possibly it's an adapter issue. However Raspberry Pi works well through it, but Fire TV only in safe mode on two different displays.

I would imagine there is a way to have a modified android that doesnt default to safe mode automatically?
7th November 2014, 02:49 PM |#14  
iRet's Avatar
OP Member
Flag Krasnoyarsk
Thanks Meter: 27
 
75 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by mastermind85

I would imagine there is a way to have a modified android that doesnt default to safe mode automatically?

Not sure for android, I'm playing with Fedora on this devise, but not yet checked through this adapter connecting directly to new display. Will check with adapter this weekends.
The Following User Says Thank You to iRet For This Useful Post: [ View ]
14th December 2014, 11:22 AM |#15  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Dec 2014
Quote:
Originally Posted by iRet

Not sure for android, I'm playing with Fedora on this devise, but not yet checked through this adapter connecting directly to new display. Will check with adapter this weekends.

Did anyone manage to work out a solution?
I'm having a similar issue with an hdmi to dvi adapter - works fine if hooking up to a monitor via hdmi, but if using the adapter it only outputs 480p - and says the monitor doesn't support higher resolutions. I'd love to be able to use the AFTV with an older, larger DVI-only monitor that I have.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes