Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ODIN]AT&T I537 Complete ML2 4.3 Package

OP thelegendary4801

29th May 2014, 05:42 AM   |  #81  
~n3rd~'s Avatar
Junior Member
Flag Huntsville, TX
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Donate to Me
More
Exclamation
okay i have a problem, i flashed the AP and my wifi stoped working i asumed it was knox but freezing it didnt work, so i tried flashing everything exept the bootloaders, now my phone has no sound and the network says unknown i cant call cause it just freezes the phone up, i tried to install pwndkitkat from ml2 to start with and now im here, anybody know a fix?
29th May 2014, 10:41 PM   |  #82  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: May 2014
help!!
Quote:
Originally Posted by ~n3rd~

okay i have a problem, i flashed the AP and my wifi stoped working i asumed it was knox but freezing it didnt work, so i tried flashing everything exept the bootloaders, now my phone has no sound and the network says unknown i cant call cause it just freezes the phone up, i tried to install pwndkitkat from ml2 to start with and now im here, anybody know a fix?

the same problem, no sound, freezes and the lcd show like wathermark the download mode, but if i make a screen shoot looks normal.
what can i do
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-05-29-13-14-40.png
Views:	202
Size:	219.3 KB
ID:	2769955  
Last edited by ghbone; 29th May 2014 at 10:49 PM.
3rd June 2014, 07:11 PM   |  #83  
~n3rd~'s Avatar
Junior Member
Flag Huntsville, TX
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ghbone

the same problem, no sound, freezes and the lcd show like wathermark the download mode, but if i make a screen shoot looks normal.
what can i do

so i think what it was is we tried to update the bootloaders to a newer version and it wont work i fixed the problem however by using the pwndkitkat method and the phone works great "for now"
here just go here <a href=http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2722073 a>
3rd June 2014, 09:48 PM   |  #84  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: May 2014
:(
Quote:
Originally Posted by ~n3rd~

so i think what it was is we tried to update the bootloaders to a newer version and it wont work i fixed the problem however by using the pwndkitkat method and the phone works great "for now"
here just go here <a href=http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2722073 a>

My phone just died sunday, no power no odin no recovery.... nothing... bricked
31st August 2014, 03:11 PM   |  #85  
oodork123's Avatar
Senior Member
Flag West Palm Beach, FL
Thanks Meter: 260
 
1,367 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
If your already on the ota ML2, can flash to th the last leaked 4.4 ota update if I'm already on root with custom recovery?
30th November 2014, 06:34 AM   |  #86  
tet1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
107 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
ML2 4.3 the sound doesn't work.. happened to me that too.. you need flash Odin file 4.4.2 NE3



Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using XDA Free mobile app
14th December 2014, 08:31 PM   |  #87  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Dec 2014
NE3 IMEI issues
Same sound issues in ml2. But flashed back to ne3 and no imei or baseband! Suggestions? ??

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes