Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Xposed] S5 SystemUI Theme and Tab Pro-style Recent Apps [Updated: 13 May ]

OP xperiacle

19th November 2014, 10:07 PM   |  #501  
Although it wasnt listed as sutch it works great on my AT&T I337 S4 with new stock rooted 4.4.4 NJ4 rom. Thanks for the UI upgrade!
28th November 2014, 11:20 PM   |  #502  
Senior Member
Thanks Meter: 207
 
229 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Hey, thanks again for all your work. Any chance of getting note 4 r system up, recent apps and new multi tasking?
30th November 2014, 02:07 PM   |  #503  
m7ixalis's Avatar
Senior Member
Flag Crete
Thanks Meter: 1,044
 
262 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Why i cant delete this module ?? The app is unistaling but the settings remain ,i replace the system ui with one that i had from backup but nothings change .
How can imake it like previews ??
Stock rom 4.4.2
Last edited by m7ixalis; 30th November 2014 at 02:10 PM.
30th November 2014, 07:25 PM   |  #504  
Senior Member
Thanks Meter: 109
 
294 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Very nice module. The only thing is that if you select s5 grid settings there is no way to revert 100% to stock. My settings changed the look to something splitted in multiple tabs, like in the picture below. Unselecting the module in Xposed Installer, uninstalling this module, reverting framework in Xposed Installer, reflashing stock Settings, SystemUI, nothing works. I guess checking S5 grid Settings changes something deeper in rom.
I restored the whole rom in cwm, reinstalled this module (this time without checking S5 grid settings) and everything works like it should.

Edit:
The easiest way to get back the old settings style is to clear data (using Titanium Backup) for SecSettings and SecSettingsProvider. I don't know why I didn't do that in the first place. I just tried reflashing stock .apks, without clearing data for them first. I guess I'm a noob afterall
.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-11-30-20-12-07.png
Views:	762
Size:	146.9 KB
ID:	3041469  
Last edited by LaShto34; 17th December 2014 at 07:44 AM.
1st December 2014, 11:24 AM   |  #505  
Junior Member
Flag Kochi
Thanks Meter: 2
 
16 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
More
Awesome module
works flawlessly
4th December 2014, 05:56 AM   |  #506  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Nov 2014
Question Odd Text entry issue
Let me start off by saying I love this mod and everything seems to work great! I just recently noticed that in the stock samsung emailing service when entering text the keyboard blocks what is being entered. For some reason when I enter text beyond the keyboard it doesnt detect that and wont show what I am texting unless I minimize the keyboard. Usually the text entry field and screen will automatically scroll. I have tried to leave the keyboard open and scroll the text with my finger but it acts like I dont have text there. When I disable this mod the entry and auto scrolling come back. When I re enabled the mod the issue comes back. Attached is some images to try and show this issue.

First image is me just typing below the keyboard. The 2nd is showing when I put the keyboard down the text is still typing but no scrolling. The 3rd is showing that when I click in the text area to start entry again even the cursor moving icon is below the keyboard.

Im not sure if I am explaining this properly. Please let me know if any follow up is needed.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2014-12-03 22.52.06.png
Views:	582
Size:	188.5 KB
ID:	3047059   Click image for larger version

Name:	2014-12-03 22.51.34.jpg
Views:	588
Size:	129.8 KB
ID:	3047060   Click image for larger version

Name:	2014-12-03 22.50.54.jpg
Views:	584
Size:	130.9 KB
ID:	3047061  
17th December 2014, 05:24 PM   |  #507  
filthykid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 82
 
848 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by xperiacle

Yes, if you uninstall or deactivate it, all will be back to stock. Parsing error could be because you are using it on android 4.3. The module is only for 4.4.2.

Hi bro. Can u pls make this mod for Note 3 Neo running 4.3? Pls
Currently this only works with Note 3. Not the neo version.

Sent from my SM-N7505 using XDA Premium 4 mobile app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes