Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Vanir / AICP / SOKP [Q/A]- DISCUSSION THREAD

OP vickyushu

10th December 2014, 10:48 AM   |  #81  
Flag Athens
Thanks Meter: 0
 
0 posts
Join Date:Joined: Dec 2014
More
Vanir ROM
Hey there just install it in my S advance... It seem a little empty from apps but it runs smooth. I wanna ask for the updates, do i have to download them all or just the latest? Thanks in advance
10th December 2014, 08:13 PM   |  #82  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Vanir - phone keeps rebooting
Hey guys!
I'm on the latest Vanir ROM: vanir_janice_4.4.4.112414.zip and my phone sometimes reboots unexpectedly.
First, all is freezing for a few seconds then reboots. I can't find any rule why it happens.
Have you got an advice how to make it more stable?
10th December 2014, 09:56 PM   |  #83  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
My phone reboots only when it is overclocked. But I am wondering why that ROM consumes so much RAM- usually around 80%, and there are no apps loaded.
16th December 2014, 11:02 AM   |  #84  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Dec 2014
Vanir rom - Download update speed
This is the best rom i have ever use on my GT I9070. But i have a problem. The download speed of update is really slow, just 30-50kb/s. Is this my connection problem?
Last edited by marhalloweenvt; 16th December 2014 at 11:03 AM. Reason: Add details
16th December 2014, 04:56 PM   |  #85  
Senior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 394
 
1,058 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by marhalloweenvt

This is the best rom i have ever use on my GT I9070. But i have a problem. The download speed of update is really slow, just 30-50kb/s. Is this my connection problem?


The speed is related to your network connection,is not a problem of the rom.
The Following User Says Thank You to Force For This Useful Post: [ View ]
17th December 2014, 02:12 PM   |  #86  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Dec 2014
Sorry for this noob question but can u show me where the apn setting is in the settings? I can't find out where it is @@
17th December 2014, 04:37 PM   |  #87  
$4ND!P's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 12
 
105 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by marhalloweenvt

Sorry for this noob question but can u show me where the apn setting is in the settings? I can't find out where it is @@

@marhalloweenvt go to setting - tap on mobile network - Access point name - tap on (+) icon then entry apn manually..then press menu button & Save...
The Following User Says Thank You to $4ND!P For This Useful Post: [ View ]
Today, 03:13 AM   |  #88  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Dec 2014
Quote:
Originally Posted by $4ND!P

@marhalloweenvt go to setting - tap on mobile network - Access point name - tap on (+) icon then entry apn manually..then press menu button & Save...

It didn't work . Here are some screenshots from Setting. I am using Vanir version 4.4.4.112414
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-12-21-09-07-45.png
Views:	0
Size:	53.5 KB
ID:	3071261   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-12-21-09-08-11.png
Views:	0
Size:	54.5 KB
ID:	3071262   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-12-21-09-08-17.png
Views:	0
Size:	64.8 KB
ID:	3071263   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-12-21-09-08-26.png
Views:	0
Size:	36.5 KB
ID:	3071264  

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes