Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Galaxy S5 Secret Codes

OP sanjaybenjamin

2nd November 2014, 03:09 AM   |  #91  
vndnguyen's Avatar
Senior Member
Vinnitsa
Thanks Meter: 981
 
2,694 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by nuzaif

Sir *#2263# doesnt take any action on my phone it is s5 duos lte model no. Sm-n900fd i posted the screenshot of my phone info in last post check it out and sir how i select lte mode when its not showing lte ootion in network mode :/ thankyou for reply but still i want some more reply im in pakistan

That is due to Samsung had blocked that code on your phone.

Do you have ROOT? If so, install Phone INFO ★Samsung★ app > Menu > 'Secret Codes' > 2263 > 'Launch 0'.

You can get many important info using this app.
4th November 2014, 12:10 AM   |  #92  
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
308 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by vndnguyen

Since you have rooted, you can use 'Phone INFO ★Samsung★' app or 'Shortcut Master' app to launch the secret codes.

Open app > Menu > 'Secret Codes' > tap the secret code to launch.

Download link in my signature.

Quote:
Originally Posted by vndnguyen

Enter 'Secret Codes' menu > scroll down to 7465625 > tap to launch. And see what does it show?

@vndnguyen

Hi, Soory it took my a while to get my hands on those devices...
I Chack if there is a way to know if S5\N3 are unlock of not of rigon lock
You tall me to try this codes : 7465625

I add a pic befor and after are the unlock same reslt:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-10-11-15-56-12.png
Views:	1366
Size:	89.6 KB
ID:	2998044  
Last edited by u1988; 4th November 2014 at 12:29 AM.
4th November 2014, 03:44 AM   |  #93  
vndnguyen's Avatar
Senior Member
Vinnitsa
Thanks Meter: 981
 
2,694 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by u1988

@vndnguyen

Hi, Soory it took my a while to get my hands on those devices...
I Chack if there is a way to know if S5\N3 are unlock of not of rigon lock
You tall me to try this codes : 7465625

I add a pic befor and after are the unlock same reslt:

Sorry but I'm not sure why this code does not show correctly on new models.
On the older Samsung phones, this code just work fine.
*#7465625# = *#SIMLOCK#
You can try this code on any older Samsung phone to check.
The Following User Says Thank You to vndnguyen For This Useful Post: [ View ]
2nd December 2014, 05:36 PM   |  #94  
blackenesian's Avatar
Junior Member
Flag Vancouver
Thanks Meter: 8
 
25 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
Donate to Me
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by vndnguyen

Some more codes:
*#272*<IMEI># : Change the CSC code (Changing the CSC will factory reset your phone)
[/COLOR]

This saved me yesterday. Switched back to Telus, somehow the CSC changed to Bell and added all the bloatware that came with it.
The Following 2 Users Say Thank You to blackenesian For This Useful Post: [ View ]
8th December 2014, 05:28 PM   |  #95  
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
204 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
hello

do you know the code for set the headphone higher?
18th December 2014, 12:18 AM   |  #96  
Senior Member
Thanks Meter: 115
 
303 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Hi i if it can help : using the secret shortcut app search 2263 and here you can enable ''SetupWizardSkip'' +
18th December 2014, 02:58 PM   |  #97  
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
204 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
ok and then, what must i do?
19th December 2014, 10:16 AM   |  #98  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Sep 2004
Question Battery Loading Amps`?
Is there a secret menu to find out with how much Power the Battery is currently charged?
I'm using different kind of chargers and just want to know which one charges with the highest Ampere value ...
19th December 2014, 01:18 PM   |  #99  
vndnguyen's Avatar
Senior Member
Vinnitsa
Thanks Meter: 981
 
2,694 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by hachtl

Is there a secret menu to find out with how much Power the Battery is currently charged?
I'm using different kind of chargers and just want to know which one charges with the highest Ampere value ...

*#0228# or *#02288#
19th December 2014, 02:53 PM   |  #100  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Sep 2004
Quote:
Originally Posted by vndnguyen

*#0228# or *#02288#

Yes, I already know that code, but there is nothing usfull for me - I can't see here the charging power, only what voltage the battery has and at at which level and if it is charged ...

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes