Nvidia Shield Tablet Updated to Version 2.2.1

more

Lolistat – Statusbar Coloring Module

more

Flat Style Icons for Root Explorer

more

Watches: Luxurious Frivolity vs. Humble Practicality

The post Watches: Luxurious Frivolity vs. Humble Practicality appeared first on … more
Post Reply

[Q] triangle away isnt working on gt-i9082

OP srlkr

13th March 2014, 02:26 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Goa
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
triangle away worked some days back but today it isnt.. the flash counter gets set to zero but the device status remains custom after using the system modified workaround option and rebooting.. please help
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-13-15-42-11[1].png
Views:	152
Size:	41.3 KB
ID:	2628287   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-13-15-42-21[1].png
Views:	140
Size:	49.7 KB
ID:	2628288   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-13-15-43-16[1].png
Views:	138
Size:	103.4 KB
ID:	2628289   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-13-15-40-19[1].png
Views:	135
Size:	104.2 KB
ID:	2628290  
Last edited by srlkr; 13th March 2014 at 02:40 PM.
13th March 2014, 04:15 PM   |  #2  
##W4TCH0UT##'s Avatar
Recognized Contributor
Flag Ahmedabad, Gujarat
Thanks Meter: 1,221
 
1,279 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Working fine for me but I am not using the workaround option.

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk Pro
And on pac 4.4 alpha-1 by k2wl.
13th March 2014, 06:49 PM   |  #3  
int24rain's Avatar
Junior Member
Flag Sofia
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by srlkr

triangle away worked some days back but today it isnt.. the flash counter gets set to zero but the device status remains custom after using the system modified workaround option and rebooting.. please help

Worked for me before, didn't tested now.
13th March 2014, 07:07 PM   |  #4  
skpadhi79's Avatar
Senior Member
Flag Bhubaneswar
Thanks Meter: 108
 
312 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by int24rain

Worked for me before, didn't tested now.

+1.don't need it either...at least upto official 4.4.2 if at all
14th March 2014, 07:32 PM   |  #5  
Kishan14's Avatar
Senior Member
Flag mumbai
Thanks Meter: 436
 
350 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by srlkr

triangle away worked some days back but today it isnt.. the flash counter gets set to zero but the device status remains custom after using the system modified workaround option and rebooting.. please help

your device is modified ... i mean hav u used any custom rom/kernel or any system modification... if u want to set it to official jz flash the rom via odin
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-14-22-37-19.png
Views:	58
Size:	60.6 KB
ID:	2630724   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-14-22-39-37.png
Views:	59
Size:	60.2 KB
ID:	2630725   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-14-22-40-01.png
Views:	59
Size:	61.0 KB
ID:	2630726  
15th March 2014, 01:45 PM   |  #6  
jackeagle's Avatar
Recognized Contributor
Flag XDA
Thanks Meter: 2,621
 
1,174 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
Donate to Me
More
Mostly its due to custom kernel flash official firmware via Odin and reboot if it has status custom then do a hard factory reset from stock recovery...

Sent from my GT-I9082 using XDA Premium 4 mobile app
16th March 2014, 04:39 PM   |  #7  
Recognized Contributor
Flag Mumbai
Thanks Meter: 1,878
 
1,388 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by srlkr

triangle away worked some days back but today it isnt.. the flash counter gets set to zero but the device status remains custom after using the system modified workaround option and rebooting.. please help

thats only because cwm is installed ...so just flash the official rom via odin
The Following User Says Thank You to RVR For This Useful Post: [ View ]
17th March 2014, 12:39 PM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 8
 
17 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Arrow
Quote:
Originally Posted by rutvikrvr

thats only because cwm is installed ...so just flash the official rom via odin

Worked for me..
21st December 2014, 06:34 PM   |  #9  
OP Junior Member
Flag Goa
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
It was because of a custom kernel. Thanks @jackeagle

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes