Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM] [4.4.4] [CyanogenMod 11 by Jcsullins] [DM] [11/25/14]

OP BIGSimon

13th December 2014, 10:01 PM   |  #961  
nevertells2's Avatar
Senior Member
Flag Sunny Central Florida!!!
Thanks Meter: 664
 
1,329 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by lebenskuenstler

Any particular reason 11/25 snapshot isn't mentioned in OP or Post 2? Stumbled over it by accident.

I do not mean to critizise, just a question. Thanks everyone for the work.

LK

That's up to BIGSimon. It's his thread. You should PM him and as him if he will.

NT
14th December 2014, 02:55 AM   |  #962  
Senior Member
Thanks Meter: 45
 
334 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Just wondering if this is a known issue. Running the latest and when trying to connect to 5G Wi-Fi, I get network connection but no internet connection. In the notification area the 5G connection is red instead of the white for regular Wi-Fi.

Anyone else experience this problem connecting to the 5G signal?
14th December 2014, 03:17 AM   |  #963  
Senior Member
New York
Thanks Meter: 60
 
136 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by 4GivenByChrist

Just wondering if this is a known issue. Running the latest and when trying to connect to 5G Wi-Fi, I get network connection but no internet connection. In the notification area the 5G connection is red instead of the white for regular Wi-Fi.

Anyone else experience this problem connecting to the 5G signal?

Unfortunately I don't have this issue. Currently connected to 5G signal on my router.
(I named 2ghz and 5ghz signals differently so I know when I'm on 5G)
15th December 2014, 01:37 AM   |  #964  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
5 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
How to enable "{} Developer Option" tab ?
I cannot see the "{} Developer Option" tab under "Setting" ?

How to show it?
15th December 2014, 01:48 AM   |  #965  
MIKEYSAKZ's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 185
 
646 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by ka_hing_lee

I cannot see the "{} Developer Option" tab under "Setting" ?

How to show it?

Go to about phone and hit the build number until you see the message that says your a developer

Sent from my SCH-I535 using XDA Free mobile app
15th December 2014, 09:17 PM   |  #966  
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
129 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Hangouts ?
I cant get sound text notifications in hangouts. The icon shows but no vibrate or text .Calls asnd video call notifications work correctly. Is it just me ?
BTW ..thanks for all your work on the touchpad

Sent from my SM-G900V using XDA Free mobile app
21st December 2014, 11:04 PM   |  #967  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Quote:
Originally Posted by Moguledyouth

I posted something like that about my screen not turning on after charging a page back, try changing the Min CPU Frequency from 300MHz to 432MHz in the Performance tab of the Settings menu, that seems to have fixed it for me.

Update (12.12.14), the black screen of death returned. Back to the drawing board.

It is probably not related, but i had similar issues with my rugby running CM10. I ended up solving it by disabling the gallery; I replaced it with quickpic.

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
cm11, hp touchpad, kitkat 4.4, tenderloin
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes