Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q&A][Discussion]OptimusG3 Rom

OP XxZombiePikachu

15th December 2014, 09:42 PM   |  #621  
60nine's Avatar
Senior Member
Flag Zagreb
Thanks Meter: 1,231
 
1,531 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sanderbaez09

Android 5.0 Coming Soon?

N.O.
The Following User Says Thank You to 60nine For This Useful Post: [ View ]
15th December 2014, 09:46 PM   |  #622  
daw41's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 64
 
319 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Quote:
Originally Posted by 60nine

N.O.

How many times and ways can this be asked lol. This question is quickly going beyond rude to belligerent.
15th December 2014, 10:21 PM   |  #623  
60nine's Avatar
Senior Member
Flag Zagreb
Thanks Meter: 1,231
 
1,531 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by daw41

How many times and ways can this be asked lol. This question is quickly going beyond rude to belligerent.

people refuse to read a little, that's the problem
15th December 2014, 11:24 PM   |  #624  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Dec 2014
5.0
Then according to your answers ... this Rom will not update to Android Lollipop?
21st December 2014, 08:20 PM   |  #625  
daw41's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 64
 
319 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Quote:
Originally Posted by sanderbaez09

Then according to your answers ... this Rom will not update to Android Lollipop?

When there is a lolipop upgrade for the g2 we can expect an upgrade for g2 roms. But until that happens g2 roms will Not get an upgrade to lolipop. The reason for this is we need a g2 lolipop kernel to work with the rom. So until the official upgrade please stop asking.
Yesterday, 06:29 PM   |  #626  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
5 posts
Join Date:Joined: Nov 2014
More
Portion of the screen not working
Hi. Me and my brother installed Optimus g3 rom since v1.1 and it's been great. However, last month my brother's LG g2 wasn't responding to touch in a screen area near the top, he said he didn't dropped his phone and today my LG g2 isn't responding to touch on the exact same area as my brother's, so I'm thinking it may be related to software. (He is on v1.4 and I'm on v1.4.1)
Does anybody encounter the same problem or have any tip to try to fix it?
I'll include a screenshot showing the affected area. I use quick memo app to draw lines from top to bottom and as you can see it gets a space between lines where it's not responding to touch.
Thank you in advance
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	QuickMemo+_2014-12-22-12-12-55.png
Views:	26
Size:	68.1 KB
ID:	3076890  
Last edited by dblackwolf; Yesterday at 06:33 PM. Reason: Adding info
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
optimus, optimusg3, q&a
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes