FORUMS

Which Lockscreen Security Type Do You Use?

From pattern locks to the controversial face unlock, there are a number of different ways you … more

Xposed 3.0 Alpha 3 Released

A new alpha for the Xposed framework is out and brings several bug fixes. You’ll only need to flash … more

XDA Recap: This Week In Android (Apr 18 – 25)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more

Sunday Debate: Custom ROMs vs. Modular Tweaks

Join us in a fun Sunday Debate on Mods and ROMs. Come with your opinions and feel free to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

KitKat 4.4 No Data

6th March 2014, 04:06 PM |#11  
Senior Member
Morgan Hill, CA
Thanks Meter: 307
 
More
Technically yes but you have a hardware issue and I think they'll fix that.
Try it out man. Wouldn't hurt. I've heard other people way they just sent a whole new phone. Do it!!!!

Sent from my SM-N900T using xda app-developers app
 
 
6th March 2014, 04:22 PM |#12  
theboss23's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 45
 
More
Quote:
Originally Posted by guaneet

Technically yes but you have a hardware issue and I think they'll fix that.
Try it out man. Wouldn't hurt. I've heard other people way they just sent a whole new phone. Do it!!!!

Sent from my SM-N900T using xda app-developers app

Well it seems as though that's my only option at this point lol, I'll try to odin the stock recovery when I get home and take it to T-mobile. Wish me luck!
The Following User Says Thank You to theboss23 For This Useful Post: [ View ]
6th March 2014, 05:22 PM |#13  
Account currently disabled
Flag colorado
Thanks Meter: 399
 
More
Break a leg bud!

Sent from my SM-N900T using Tapatalk
The Following User Says Thank You to chuko303 For This Useful Post: [ View ]
6th March 2014, 11:05 PM |#14  
Senior Member
Chicago
Thanks Meter: 89
 
More
Mine randomly dropped in and out. Battery menu shows no mobile network signal at time's as well. Working OK at the moment.
The Following User Says Thank You to tony yayo For This Useful Post: [ View ]
7th March 2014, 12:55 AM |#15  
theboss23's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 45
 
More
edit
Last edited by theboss23; 7th March 2014 at 01:13 AM.
8th March 2014, 08:43 AM |#16  
makki666's Avatar
Member
Flag Houston
Thanks Meter: 23
 
More
Quote:
Originally Posted by theboss23

I would but I tripped the knox flag


I can't access the apn settings, it says "insert sim card" when I try.


I tried 3 sim cards none are being recognized.


My baseband and imei both say unknown, do you know how to fix?

sorry for the late reply, first try to odin with 4 files. PIT, PDA, CSC, MODEM. if it didn't work, try with SD image.
last option would be Jtag.
it seems that the bootloader is corrupted. Good-luck
8th March 2014, 06:13 PM |#17  
Senior Member
Chicago
Thanks Meter: 89
 
More
How can I tell if I am truly not getting any data? Battery in settings shows sections completely black, not even red like I used to see. Coincides with very little battery drain during these times also. Weird.
22nd December 2014, 06:41 PM |#18  
kevp75's Avatar
Senior Member
Flag MA
Thanks Meter: 4,027
 
Donate to Me
More
I'm having the "insert sim card" issue one rom, but not on another.

Any thoughts to that?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes