Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[APP] WifiKill - disable internet for network hoggers (Android 4.x)

OP bponury

15th December 2014, 06:33 AM   |  #2611  
vikraminside's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 142
 
503 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Quote:
Originally Posted by bponury

You are right, I am reading your comments.

God is watching you all :thumbup:

Sent from Moto (G)od. THANKS for pressing thanks.
17th December 2014, 01:23 PM   |  #2612  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
wifikill not working....!!!
hai team i am using this app for a long time. it worked good till my rom is 4.4.4. but later i have upgraded to 5.0.1 then it has stopped working.
i didn't understand why its happpening so can u please make it compact to lollipop version too....
waiting for reply and upgrade.....
17th December 2014, 01:33 PM   |  #2613  
bponury's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Dublin
Thanks Meter: 4,688
 
1,362 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
So... a small update. I am probably going to work on a new version with my friend after new year. How soon or if it will be available is still not known. We're not even sure we want to release it so basically I just wanted to say that yes I hear you, no I don't know how it will end.
The Following 26 Users Say Thank You to bponury For This Useful Post: [ View ]
17th December 2014, 05:42 PM   |  #2614  
Senior Member
Flag Porvoo
Thanks Meter: 587
 
1,443 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bponury

So... a small update. I am probably going to work on a new version with my friend after new year. How soon or if it will be available is still not known. We're not even sure we want to release it so basically I just wanted to say that yes I hear you, no I don't know how it will end.

Okay. Nice to have an update after a while.
You sure you want to do it tho? It'll be the forums show all over again
[joke]
"Not work device x plz fix"
"What this do?"
"Will this work on device y?"
[/joke]


Sent from my Nexus 5 using XDA Free mobile app
22nd December 2014, 12:53 PM   |  #2615  
Andii S.'s Avatar
Senior Member
Flag Wiesbaden
Thanks Meter: 108
 
320 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Not working with GT-I9300 slimkat

Send from Pegasus Galaxy by a awesome slim device
24th December 2014, 02:39 AM   |  #2616  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Dec 2014
Quote:
Originally Posted by bponury

So... a small update. I am probably going to work on a new version with my friend after new year. How soon or if it will be available is still not known. We're not even sure we want to release it so basically I just wanted to say that yes I hear you, no I don't know how it will end.

Hi,

I have another problem. I have a Nexus 5 on Android 5.0 and the app is telling me that it is the demo version and that I need to download the real one with the downloader.
But that is exactly what I've done already. Also the downloader is claimed to be not the right one or something, while it is.

Is this normal on Android 5.0?
24th December 2014, 02:43 AM   |  #2617  
Ohschit's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 184
 
1,082 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
Not working on HTC m8. Keeps telling me I don't have root which I obviously do since I have 10+ root apps I use daily.
25th December 2014, 08:34 AM   |  #2618  
Ashray_Vk's Avatar
Senior Member
Flag bangalore
Thanks Meter: 212
 
788 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by Ohschit

Not working on HTC m8. Keeps telling me I don't have root which I obviously do since I have 10+ root apps I use daily.

Mate, It works on htc one m8 I have an m8 and it works
Just doesn't work with lollipop in any of the phones I believe.
25th December 2014, 08:49 PM   |  #2619  
Senior Member
Thanks Meter: 214
 
634 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by Ohschit

Not working on HTC m8. Keeps telling me I don't have root which I obviously do since I have 10+ root apps I use daily.

Are you using SuperSU? If not try switching to it.

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
mac spoofing, netcut, netkill, wifi kill, wifikill
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes