FORUMS

How to Listen to Beats 1 on Android Right Now

If you felt a bit left out by Apple launching their own online radio station Beats 1 … more

NVidia SHIELD TV – XDA TV Device Review

The SHIELD TV is a not an Android smartphone device. However, that doesn’t mean it … more

PSA: Having cellular connectivity or texting issues tonight?

You’re not alone…Tonight, many users are experiencing a myriad … more

Beats Music No Longer Accepting New Accounts

Whenever Apple launches a new product or service, it definitely manages to grab the … more

[Q] SIM unlock Sprint Galaxy S4 [SPH-720t]

103 posts
Thanks Meter: 1
 
By obie992, Senior Member on 28th June 2014, 10:26 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
5th December 2014, 08:18 AM |#11  
i7vSa7vi7y's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by projectexonaut

Just an fyi there is an unlock method now but you need to be able to downgrade your Baseband on your phone to MK5. and yes i know this is and oldish thread

If my sim is unlocked can I connect the sprint phone to boost?
 
 
5th December 2014, 11:39 PM |#12  
Member
Flag New York
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by i7vSa7vi7y

If my sim is unlocked can I connect the sprint phone to boost?

Hi! Any progress on unlocking sprint to use boost? Because I am trying to do the same thing.
6th December 2014, 02:57 AM |#13  
daniel4653's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 2,856
 
More
Quote:
Originally Posted by xXNahNahXx

Hi! Any progress on unlocking sprint to use boost? Because I am trying to do the same thing.

Isn't boost CDMA and not GSM like metro or Cricket. If so you have to flash the phone to boost.
6th December 2014, 05:02 AM |#14  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by xXNahNahXx

Hi! Any progress on unlocking sprint to use boost? Because I am trying to do the same thing.

Quote:
Originally Posted by i7vSa7vi7y

If my sim is unlocked can I connect the sprint phone to boost?

you should just be able to flash over you dont need sim unlock for boost. there are already settings for going to boost on stock for sph-l720t
6th December 2014, 05:28 AM |#15  
i7vSa7vi7y's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by projectexonaut

you should just be able to flash over you dont need sim unlock for boost. there are already settings for going to boost on stock for sph-l720t

I have SPH-L720 on Negalite ROM. How can I flash that to boost? Please let me know
6th December 2014, 05:55 AM |#16  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by i7vSa7vi7y

I have SPH-L720 on Negalite ROM. How can I flash that to boost? Please let me know

i've never flashed a phone so i dont know if i can help you with that i'm sorry but you should look around on xda for flashing tools for your device
6th December 2014, 07:15 AM |#17  
i7vSa7vi7y's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by projectexonaut

i've never flashed a phone so i dont know if i can help you with that i'm sorry but you should look around on xda for flashing tools for your device

If anyone can give me any information or point me in the right direction I would greatly appreciate it. I'm getting my S4 LCD screen replacement in 5 days and I need to flash it to Boost Mobile.
6th December 2014, 03:01 PM |#18  
Member
Flag New York
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by i7vSa7vi7y

If anyone can give me any information or point me in the right direction I would greatly appreciate it. I'm getting my S4 LCD screen replacement in 5 days and I need to flash it to Boost Mobile.

have u received anymore info on this or found anything on ur own? because i need to do the same thing
7th December 2014, 10:03 AM |#19  
i7vSa7vi7y's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by xXNahNahXx

have u received anymore info on this or found anything on ur own? because i need to do the same thing

The only thing I have found is you can do it yourself by purchasing CMDA workshop which is $100 or you can have someone else flash it to Boost from ebay for $50 to $60. Some people have you mail your phone and others will flash it remotely via teamviewer. Best thing to do is get your device on a stock rooted ROM. Get it flashed to Boost and then install a custom ROM if you wish. I am personally going to get it flashed remotely after I repair my cracked LCD screen on my S4 and after I get it on a stock rooted ROM. Hope this helps.
Just search ebay for flash to boost
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from...boost&_sacat=0
26th December 2014, 09:55 PM |#20  
Senior Member
Thanks Meter: 35
 
More
rofl. boost IS sprint. same network...same towers...just like going from sprint to virgin...ITS STILL SPRINT...easy...taking ur sprint s4 and going to a whole diff carrier..THATS hard
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
galaxy s4, sim unlock, sph-l720t, sprint
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes