Post Reply

[Guide/ Pictorial /Video ] How to solve Security error/Flash Stock TOT file LG E970

OP ShoaibAhmed

19th September 2014, 02:12 AM   |  #41  
Member
Thanks Meter: 2
 
85 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
More
I did everything you said but LGNPST will not open.
25th September 2014, 07:31 AM   |  #42  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
I got the Bin and everything ready but when i try and start it, It pops up like this. Im not sure what to do? If any one could help it would be appreciated! Thanks!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	sds.png
Views:	141
Size:	121.1 KB
ID:	2949540  
14th October 2014, 06:49 PM   |  #43  
strifexx's Avatar
Member
Thanks Meter: 15
 
47 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Handy, thanks.

strife
29th November 2014, 01:02 AM   |  #44  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Nov 2014
Quote:
Originally Posted by Jauhso

I got the Bin and everything ready but when i try and start it, It pops up like this. Im not sure what to do? If any one could help it would be appreciated! Thanks!

I also have the same problem with the exact phone lg g2 ls980.
28th December 2014, 11:23 PM   |  #45  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Dec 2014
Error: We can't communicate with phone
Following the instructions, I get an error at 85% that says this:
"Process: Upgrade_Masterbin
SubProc: Masterbin Download
Cause: We can't communicate with Phone"

Is this a driver issue? I started from a fresh install of Windows 7 64bit and did not plug in the phone until after running the install.bat script. It's bricked right now.

Here's everything I've done since getting this phone (stock) in chronological order:
-Rooted using the instructions here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2006946
-Attempted to unlock the bootloader using that same guide, following the "more laborious/error prone/manual way" instructions. This bricked the phone. It gets stuck at the LG logo. Can't get to fastboot/recovery. Only download mode.
-I followed the instructions on this thread and ran into the problem described at the top of this post.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes