FORUMS

Analysis & Opinion

E980 CM11 problem with WIFI

2,377 posts
Thanks Meter: 368
 
By atifsh, Senior Member on 10th February 2014, 03:08 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
19th February 2014, 08:57 AM |#11  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
I think set region your wifi.
 
 
19th February 2014, 09:10 AM |#12  
OP Senior Member
Flag Karachi
Thanks Meter: 368
 
More
Quote:
Originally Posted by arifqur

After a lot of googling I found out that a lot of people have this issue .......

Here my solution flash this every time i update a cm11 or cm11 based rom or try some new ROM.

https://www.dropbox.com/s/7sfa46nytd...2-boot-img.zip

Sent from my LG-E980 using Tapatalk
Last edited by atifsh; 19th February 2014 at 09:28 AM.
19th February 2014, 09:19 AM |#13  
Senior Member
Thanks Meter: 420
 
More
Quote:
Originally Posted by atifsh

Here my solution flash this every time i update or try some new ROM.

https://docs.google.com/file/d/0B6dC...p=docslist_api

Sent from my LG-E980 using Tapatalk

What is it?
Can't get to the page, says something like that request has been sent to the owner etc.
19th February 2014, 09:22 AM |#14  
OP Senior Member
Flag Karachi
Thanks Meter: 368
 
More
Quote:
Originally Posted by arifqur

What is it?
Can't get to the page, says something like that request has been sent to the owner etc.

wait dropping it to dropbox, its M2 boot.img flashable from recovery
custom kernel always gives me random boot loops
Last edited by atifsh; 19th February 2014 at 09:35 AM.
24th February 2014, 09:02 AM |#15  
Senior Member
Thanks Meter: 420
 
More
Quote:
Originally Posted by atifsh

wait dropping it to dropbox, its M2 boot.img flashable from recovery
custom kernel always gives me random boot loops

Found a solution: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2658706
20th January 2015, 01:46 PM |#16  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
E980 CM11 problem with WIFI
dear please let me know is there any permanent solution available for wifi region code issue because there is no option available for change region code in CM12 or android L please help
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes