Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

{SP}[DEVELOPMENT] - CM11 - Android 4.4 - FreeXperia Project

OP jerpelea

22nd January 2015, 04:34 PM   |  #2701  
Senior Member
Flag West Midlands
Thanks Meter: 89
 
428 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by shofiul1994

cm12 already exists for xsp.... stable is what is missing. Me not so excited for lollipop as i was. Still love kit kat hahaha

I agree, Im still pretty hyped for lollipop, but I just want a stable 4.4 CM11 if it can be done. The fact that we have moved to a legacy support device on FXP makes me think devs will be moving on from this device soon. We may get a few builds of CM12 and a few more CM11 builds.

Im currently on FXP 349 (latest non nightly build) using ART and the stock CM kernel and Ive been getting UI crashes and the UI just doesn't seem very responsive (its almost as if the UI is set to be on a low priority). When the UI isn't being laggy or being killed, the device does seem pretty fast, playing Marvel Contest of Champions, the FPS looks really fluid.

I hope our device continues to be supported by the great devs, we'll just have to see what happens.
23rd January 2015, 03:15 AM   |  #2702  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
I am also on FXP 349 with ART instead, i found everytime when the phone reboot, it going to recompile the apps. on screen it show "upgrading xx of xx ". i think it is a problem as i am using ART on nexus 5, it will not recompile the apps everytime it reboots.
any idea?
Joseph
23rd January 2015, 03:50 AM   |  #2703  
Bruno_Puzoni's Avatar
Senior Member
Flag Ribeirão Pires, Brazil
Thanks Meter: 24
 
122 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by Josephzhu

I am also on FXP 349 with ART instead, i found everytime when the phone reboot, it going to recompile the apps. on screen it show "upgrading xx of xx ". i think it is a problem as i am using ART on nexus 5, it will not recompile the apps everytime it reboots.
any idea?
Joseph

It was always like this on FXP (official nightlies too maybe)
FXP 344 and 346 (the ones I used) was like this
23rd January 2015, 04:23 AM   |  #2704  
Member
Thanks Meter: 11
 
45 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
More
Quote:
Originally Posted by Josephzhu

I am also on FXP 349 with ART instead, i found everytime when the phone reboot, it going to recompile the apps. on screen it show "upgrading xx of xx ". i think it is a problem as i am using ART on nexus 5, it will not recompile the apps everytime it reboots.
any idea?
Joseph

Here you go:
Quote:
Originally Posted by MrSteve555

Go to /system/framework and delete com.sonyericsson.sysmon.jar.

This should be added to the OP.
The Following User Says Thank You to Plum Crazy For This Useful Post: [ View ]
23rd January 2015, 03:00 PM   |  #2705  
francescohtc's Avatar
Senior Member
Flag Roma
Thanks Meter: 88
 
381 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Donate to Me
More
sometime i got crashes from system ui and the phone reset back the default wallpaper, this really sucks, it happen almost everyday...

Any solutions?
23rd January 2015, 05:32 PM   |  #2706  
TechnoSparks's Avatar
Senior Member
Flag Selangor
Thanks Meter: 207
 
646 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by francescohtc

sometime i got crashes from system ui and the phone reset back the default wallpaper, this really sucks, it happen almost everyday...

Any solutions?

I once had this, but flashing the same zip again (no format required) fixed it for me. Maybe you should try it as well?
24th January 2015, 11:20 AM   |  #2707  
Dragonkind's Avatar
Senior Member
Flag Taoyuan City
Thanks Meter: 60
 
311 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Quote:
Originally Posted by francescohtc

sometime i got crashes from system ui and the phone reset back the default wallpaper, this really sucks, it happen almost everyday...

Any solutions?

And the lockscreen wallpaper can't adjust itself to be the same as we crop…

So does the homepage wallpaper when we use a third-part launcher.

___

Btw, why can't we use "double-tap to wake"?

Is it related to our kernel?

Hope someone can fix this sincerely…

Don't tell me to use gravity box, we have only 1GB of RAM!
24th January 2015, 10:37 PM   |  #2708  
francescohtc's Avatar
Senior Member
Flag Roma
Thanks Meter: 88
 
381 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Dragonkind

And the lockscreen wallpaper can't adjust itself to be the same as we crop…

So does the homepage wallpaper when we use a third-part launcher.

___

Btw, why can't we use "double-tap to wake"?

Is it related to our kernel?

Hope someone can fix this sincerely…

Don't tell me to use gravity box, we have only 1GB of RAM!


hope it will be solved with the next nightly, a lot of changes in framework...
The Following User Says Thank You to francescohtc For This Useful Post: [ View ]
Yesterday, 07:11 AM   |  #2709  
Member
Thanks Meter: 11
 
45 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
More
Quote:
Originally Posted by Dragonkind

And the lockscreen wallpaper can't adjust itself to be the same as we crop…

So does the homepage wallpaper when we use a third-part launcher.

___

Btw, why can't we use "double-tap to wake"?

Is it related to our kernel?

Hope someone can fix this sincerely…

Don't tell me to use gravity box, we have only 1GB of RAM!

I've been using the stock gallery app to set wallpapers without cropping. As for 'double-tap to wake', yeah I think it's a kernel feature.
The Following User Says Thank You to Plum Crazy For This Useful Post: [ View ]
Yesterday, 03:16 PM   |  #2710  
Senior Member
Thanks Meter: 59
 
330 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
I'm on nightly from 18.1 and no reboot or freeze sofar (had many on previous nightlies back in november).

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes