Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ALL Variants] Update / Restore to Stock your LG G3

OP wolfgart

13th December 2014, 04:31 PM   |  #321  
Eagledig's Avatar
Senior Member
Flag Nīmes
Thanks Meter: 17
 
322 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
Hi everybody,

Now I have this problem ....



No problem to enter in download mode (miracle!)
I'm on V20C and I have a bootloop.
I see COM41 on my phone.
I tryed with other computeur, the same ... stay at 10% ...

Thanks for your help
13th December 2014, 04:35 PM   |  #322  
hudfer's Avatar
Member
Flag Brasilia
Thanks Meter: 6
 
59 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by ifscher

Here is a TOT that I bought at the lgbbs forum:
LGD855PAT-01-V10a-370-02-JUN-10-2014-16G-32G+3
mega.co.nz/#!SkYCDJ5C!OC7Pqjz9vdXiqWMp9tA9DlY2w-VmNdlxwAAGm66QGuo
Pass: lgbbs

It's for D855P. I believe it's for latin america. But, important to say, it's not the same version for Brazil.

Thanks for file, but you have a .DLL file too?
13th December 2014, 07:46 PM   |  #323  
kennwoodkenn's Avatar
Senior Member
Flag Nashville
Thanks Meter: 31
 
154 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by dcdd2

hi can anyone help me please I have a lg g3 on 3 network where can I get the uk firmware to put back to original please im trying to unroot but need uk firmware I think tot file?

Go look in g3 general and scroll down until you see lg g3 UK, or uk(discussion)
15th December 2014, 04:25 PM   |  #324  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by hudfer

Thanks for file, but you have a .DLL file too?

Nope, sorry.
22nd December 2014, 07:14 PM   |  #325  
Junior Member
Flag Pigeon Forge
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Can someone please help. I've tried all suggestions in this thread to get my computers to register my Verizon LG G3 as com in Device Manager. None seem to be working. I can't even get COM to show up at all in my Device Manager. I've installed the drivers, Tried all the different ways of plugging and unplugging my phone, Restarted the phone, Restarted the computer. I have tried both Windows 7 and Windows 8.1 and nothing seems to pick my phone up as COM.

OK. I finally got it to show up, but now after flash tool says ready it will not install the firmware. it actually doesn't do anything but sit there.

Do I need to do something with the CDC Serial in order to fix why my Flash Tool won't install the firmware? Please someone help me fix this.
Last edited by cbloveday; 23rd December 2014 at 12:55 AM.
11th January 2015, 08:33 PM   |  #326  
Senior Member
Portland
Thanks Meter: 35
 
332 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
lg g3 won't boot past att logo.
Tried to boot the att image and dll and it still wonot boot past att logo. It feels like phone just doesn't load some 1 type of file that loads the desktop and notification bar. So it stays waiting in loading... att logo. From start, you see the g3 lofo, then you see the att logo, then that logo gets brighter help?
12th January 2015, 08:48 AM   |  #327  
Senior Member
Portland
Thanks Meter: 35
 
332 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Ciloteille

Tried to boot the att image and dll and it still wonot boot past att logo. It feels like phone just doesn't load some 1 type of file that loads the desktop and notification bar. So it stays waiting in loading... att logo. From start, you see the g3 lofo, then you see the att logo, then that logo gets brighter help?

And it flashes fine, but still wont load? This photo shows that it loaded fine. But stays on att logo even after 2 hours?

First time i tried it, it loaded in about 320 seconds, this time was much longer?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	lg flash status.jpg
Views:	170
Size:	223.8 KB
ID:	3110998  
12th January 2015, 02:21 PM   |  #328  
Eagledig's Avatar
Senior Member
Flag Nīmes
Thanks Meter: 17
 
322 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
592sec !! normaly no more 250 sec without problem

Try on Windows 7, Flashtool works better
12th January 2015, 04:02 PM   |  #329  
Senior Member
Portland
Thanks Meter: 35
 
332 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
dead now?
i have some logs, also my phone only boots to update software. does nothing on lg flash tool.
27th January 2015, 11:47 PM   |  #330  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
More
Question wget and codefi.re ???
Quote:
Originally Posted by wolfgart

Here you find my new hosting space, where you'll find any Original Stuff needed to restore, for any variant...(wait if you still not find yours )

Is there a way to download files via 'wget' from codefi.re ?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes