FORUMS

XPrivacy for Android Lollipop – XDA Xposed Tuesday

Have you ever been on the Google Play Store and saw an app that you wanted to … more

How a HTC Droid Eris Changed a Members Life

Rarely can a member say that Android development or XDA had a profound effect on … more

XDA Office Space: Frankenstein’s Perfect IM Client?

The portal’s decentralized XDA office lies in a Hangouts chatroom, where … more

Which IM Client on Android is best?

With so many different messengers to choose from, it can be tough to find the best one for you and … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[ROM] T-Mobile 4.4.2 Stock and Stock Debloated (Wi-Fi Calling) Updated 6/15/14

24th December 2014, 05:14 PM |#141  
Jammol's Avatar
Senior Member
Flag Fort Collins
Thanks Meter: 420
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by TheMadScientist420

come on guys i have a few ? about this rom too since my phone does not think its a ls980 what kernals can i use. also i was wondering if there was a way to enable next radio to work. ive installed the next radio apk manually. the next radio tell me that my device does not support it when i know it does any help would be preciated

i just want everyone to know i have been on this rom for quite some time with quite a few different carriers my device is modded heavaly with android tuner massive amounts of exposed tweaks all with trial and error i get roughly 4 to 5 days on a single charge with light to moderate use but id love to install a aftermarket kernal to overclock and try the overcharge optins in android tuner

You can only flash the kernel for your actual device. DO NOT FLASH ANY OTHER KERNEL FOR ANOTHER CARRIER'S DEVICE TO YOURS. Even though your phone may state in the about section that its a D800 instead of what the phone actually is, do not flash a D800 kernel. You will brick. Just stick to using kernels for LS980 ONLY!
 
 
27th December 2014, 09:39 PM |#142  
twill1987's Avatar
Member
Thanks Meter: 14
 
More
Unhappy Gps issues
Beautiful rom, everything seems to be functional except the GPS. I cannot get the GPS to work.
Coming from Justin's rom. Does anyone know if there's a fix for the GPS/Location lock issues?
Google maps basically is not functional without the location.

Thanks, Terrell.
11th January 2015, 06:01 AM |#143  
Senior Member
Flag johnson city
Thanks Meter: 7
 
More
ne ideas on how to get fm tuner working
I have been to the end of the net trying to fix this i want my fm radio but wont work tried apps build prop. Nothing please help
12th January 2015, 04:44 AM |#144  
Senior Member
Flag johnson city
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by twill1987

Beautiful rom, everything seems to be functional except the GPS. I cannot get the GPS to work.
Coming from Justin's rom. Does anyone know if there's a fix for the GPS/Location lock issues?
Google maps basically is not functional without the location.

Thanks, Terrell.

If im not mistaken there is a downloadable flash fix i cant rwmebr where thought i had the issue to but it was lik 6months ago my computer crashed or id have the file myself to send u ive been using this rom for a long time now it still take like 5 min or so for mine to get a lock and it has to be outside and have a good clear sky view but like i said there was a file i had to flash give me a day or two and ill try to find it i know it was for another rom that also had gps issues

---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------

Quote:
Originally Posted by TheMadScientist420

If im not mistaken there is a downloadable flash fix i cant rwmebr where thought i had the issue to but it was lik 6months ago my computer crashed or id have the file myself to send u ive been using this rom for a long time now it still take like 5 min or so for mine to get a lock and it has to be outside and have a good clear sky view but like i said there was a file i had to flash give me a day or two and ill try to find it i know it was for another rom that also had gps issues

Furtermore go into location settings and only.when gps is on make sure high accuracy is check and shut off bat save mode
The Following User Says Thank You to TheMadScientist420 For This Useful Post: [ View ]
17th January 2015, 05:37 PM |#145  
twill1987's Avatar
Member
Thanks Meter: 14
 
More
I did make sure the gps was on high accuracy and the battery saver was turned off. Thanks for the response. Were you able to locate that zip file that needs flashing to fix the gps? I ended up telling my client I would look into it. His never does lock even after an hour.

Thanks
24th January 2015, 09:23 AM |#146  
Senior Member
Flag johnson city
Thanks Meter: 7
 
More
I didnt find it but try download gpslock and clearing all your agps data out so the phone can update it recently i havent used gps so i decieded to play around and no **** mine wouldnt lock again so i looked all over and sure as crap its working again it stll take up 2 5 min to get a lock and has to be outdoors this fix seems like its handset to handset though
29th January 2015, 01:56 AM |#147  
Senior Member
Flag johnson city
Thanks Meter: 7
 
More
Is anyone else having fm radio issues
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes