Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Phone Not Starting After Flashing new CWM

8th January 2014, 09:43 PM |#11  
SteveMurphy's Avatar
Recognized Contributor
Flag Atlanta
Thanks Meter: 2,395
 
1,370 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by Epications

It seems flashing the stock ROM with Odin has worked now, but, now my phone has the tracfone start up animation just looping over and over.

Boot into recovery and wipe caches; sometimes you have to do an extra wipe to get out of this type of bootloop.
The Following 2 Users Say Thank You to SteveMurphy For This Useful Post: [ View ]
8th January 2014, 09:53 PM |#12  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by SteveMurphy

Boot into recovery and wipe caches; sometimes you have to do an extra wipe to get out of this type of bootloop.

I'm having difficulties booting into recovery.
8th January 2014, 10:12 PM |#13  
SteveMurphy's Avatar
Recognized Contributor
Flag Atlanta
Thanks Meter: 2,395
 
1,370 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by Epications

I'm having difficulties booting into recovery.

If you have the stock boot animation you should have recovery. Take the battery out, then put it back in and hold power+volume +/- until you get recovery. I have sometimes had to do this extra step after restoring stock.

Make sure your phone isn't plugged in while you're trying this, btw.
The Following 3 Users Say Thank You to SteveMurphy For This Useful Post: [ View ]
31st January 2015, 06:29 PM |#14  
Junior Member
Flag mumbai
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jan 2015
Unhappy grand quattro CWM TRAPPED
Quote:
Originally Posted by Epications

Hello all,

I've encountered a problem with my Straight Talk Galaxy S II S959G after flashing the CWM from this thread:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2559694

I was running 6.0.1.2 or something along those lines. And I was running the 4.2.2 SuperNexus ROM. I can only get to the Samsung Galaxy S II screen and then it goes blank, but does not shut off, as my computer recognizes as being on. However, I cannot DO anything with it even though it can be connected to my computer. Odin v1.85 does not seem to recognize it either.

If someone could help, it would be much appreciated.

HI BROOOO I M A GRAND QUATTRO USER EVERYTIME I SWITCH ON MY CELL MY CELL DIRECTLY GOES IN CWM MOD M WORRIED ALOT HELPPPPPPPPPPP ME
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes