Post Reply

[ROM][4.4.4] OmniRom Light v2 WITH MULTIWINDOW [FAST AND LIGHTWEIGHT][31/08/14]

OP nelsontky

18th December 2014, 12:08 PM   |  #171  
meduza2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 446
 
1,379 posts
Join Date:Joined: May 2012
Did you wipe all data before installing this custom Rom?
m.
18th December 2014, 02:14 PM   |  #172  
Goldenmeadow's Avatar
Senior Member
Flag Southwestern Ontario
Thanks Meter: 35
 
223 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Quote:
Originally Posted by meduza2

Did you wipe all data before installing this custom Rom?
m.

Good question. But there is WIPE DATA/FACTORY RESET and second choice under ADVANCED - FORMAT DATA. Which one to use?

Yes, I did Wipe data/Factory reset, cleared cache and dalvik...

I tried to flash stock rooted ROM, my tablet booted up but launcher kept crashing...

I guess my only choice keep reading...

Thanks for any advice in advance!
19th December 2014, 03:52 AM   |  #173  
meduza2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 446
 
1,379 posts
Join Date:Joined: May 2012
You could try formating it, even with data/media but you will loose all on internal SD!
m.
11th January 2015, 10:18 PM   |  #174  
Member
Flag Frankfurt
Thanks Meter: 59
 
65 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Question Does your kernel support TRIM?
And if it doesn't: Would you mind publishing one, which does?

My TF101 with Timdurus KK seemes quite a big faster than my A500.
Now that Timduru has done LP for the TF101: Wouldn't you like to follow up?
It's not just about incrementing a counter: LP really has given that old dear quite a boost!
30th January 2015, 02:44 PM   |  #175  
Junior Member
Thanks Meter: 6
 
21 posts
Join Date:Joined: May 2014
First of all I'd want to say that this is a great rom, but I do have a problem with the Twitter app. Whenever I try to write or reply a tweet I geta FC of the app. Any idea of how to solve that? Thank you.
30th January 2015, 03:46 PM   |  #176  
meduza2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 446
 
1,379 posts
Join Date:Joined: May 2012
...any plans for CM 12 maybe...? There are two OMNI kitkat and one lollipop for our devices but there is no CM 12 as far as I know...
m.
31st January 2015, 06:43 PM   |  #177  
HamBone625's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
157 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Quote:
Originally Posted by meduza2

...any plans for CM 12 maybe...? There are two OMNI kitkat and one lollipop for our devices but there is no CM 12 as far as I know...
m.

Where's these lollipop builds you type of???
31st January 2015, 06:58 PM   |  #178  
meduza2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 446
 
1,379 posts
Join Date:Joined: May 2012
Here m8: http://forum.tegraowners.com/viewtopic.php?f=9&t=1690
m.
The Following User Says Thank You to meduza2 For This Useful Post: [ View ]
2nd February 2015, 07:31 PM   |  #179  
HasH_BrowN's Avatar
Member
Flag Leesburg
Thanks Meter: 11
 
63 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
Info 2 some feedback
Well I had issues installing with CWM, it just wouldn't install. So I used Thor's 5.5.0 recovery, now it installed, did all the necessary wipes, and it booted up. Did one reboot after install, then dove into the system.
I like the Smart Launcher, but on the a500 the screen is too large to keep the interface from looking gritty, just a personal opinion. Okay, so from the there I am now in the launcher. The home button doesn't do anything, except highlight when you press it. Went into settings to enter WiFi password, decided to go into advanced from the drop down menu and nothing happens. Opened a few of the apps up (pre-installed), then tried the recent button and nothing happened.
I didn't flash GApps yet, wanted to see how it ran before Google invaded the system. What is the reason behind not including a file browser? There are a few minimalist ones that could have been used, so as to reduce side-loading from recovery or USB adb. I grabbed a copy of PA GApps 4.4.4 pico package, one of the most stripped down packages, and flashed it. Works great.
I did like how lightweight the system is, but the home button is needed otherwise apps are closed down. Could use a third-party app to remap home button, but that defeats the lightweight approach to the ROM. I will keep checking this thread out for any fixes. Thank you for providing an alternative to the limited amount of ROMs we have for our tablet.

**edit**
Browser isn't working from home screen nor from app drawer.
Last edited by HasH_BrowN; 2nd February 2015 at 08:32 PM. Reason: another issue

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes