HTC M9 Roundup: Availability and Prices

The post HTC M9 Roundup: Availability and Prices appeared first on xda-developers. … more

OnePlus Late March AMAA Roundup

The post OnePlus Late March AMAA Roundup appeared first on xda-developers. … more

Galaxy S6 Pricing & Availability Roundup

The post Galaxy S6 Pricing & Availability Roundup appeared first on xda-developers. … more

Are You Excited for USB Type-C on Smartphones?

The post Are You Excited for USB Type-C on Smartphones? appeared first on xda-developers. … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[MOD] Fully Working OUYA Shield!

9th August 2014, 07:51 AM   |  #31  
Quote:
Originally Posted by psycho1200

Hey all, just to let you know that i forget to delete the ouya files on my shield and when i received the new OTA yesterday obviously i loss root, but sorprise a lor of errors just becase a forget to delete all the ouya files from syste/app so my recommendation to all of you that are going to install the new OTA check and double check that you dont have installed the ouya mod or you will need to do a lot of stuffs to get your shield stable again,if you are having the problem that im posting let me know i can help you to get your shiled stable again


adb shell
mount -o remount,rw -t yaffs2 /dev/block/mtdblk3 /system
rm /system/app/INSERT_OUYA_FILENAME.apk
Repeat last command for all files
reboot


Sent from my iPad using Tapatalk
10th August 2014, 01:48 AM   |  #32  
Senior Member
Flag Miami
Thanks Meter: 29
 
382 posts
Join Date:Joined: May 2008
More
Has anyone tried this on the Shield Tablet yet? If so, do you still have to mess with the DPI since the console is 1080p like the ouya?

Thx
11th August 2014, 04:13 PM   |  #33  
psycho1200's Avatar
Senior Member
Flag Ecatepec
Thanks Meter: 15
 
113 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by twistedumbrella

adb shell
mount -o remount,rw -t yaffs2 /dev/block/mtdblk3 /system
rm /system/app/INSERT_OUYA_FILENAME.apk
Repeat last command for all files
reboot


Sent from my iPad using Tapatalk


Thats exactly what i did to get my shield back, thanks for sharing
22nd October 2014, 12:39 AM   |  #34  
duall's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
68 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
Getting has stopped error on 4.4 tried everything.. even custom launcher.. plz halp
12th February 2015, 07:15 AM   |  #35  
leolawliet's Avatar
Senior Member
Flag New York, NY
Thanks Meter: 1,074
 
2,640 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Has anyone tried installing to the priv-app folder instead of the app folder? That fixed V4A FX for me, so maybe it could solve this issue as well. Just a guess tho, I haven't tried it myself.

Sent from my NVIDIA SHIELD Portable
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes